Aerosmith vydají v červnu nové koncertní DVD

13.05.2013 13:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Aerosmith
© Getty Images
Bostonští divočáci Aerosmith se jen tak něčeho nezaleknou. V roce 2011 postihla Japonsko mohutná vlna cunami, která za sebou nechala spoušť v podobě mnohamiliardových škod na majetku, tisíce zmařených životů a také vážně porušenou jadernou elektrárnu ve Fukušimě, ze které uniklo mnoho radiace.

Ani toto nebezpečí ovšem kapelu neodradilo od toho, aby uspořádala v této pro ni tak oblíbené zemi turné. Dostalo název "Back On The Road Tour" a bylo velmi úspěšné. Přesvědčit se o tom budou moci fanoušci po celém světě už v červnu tohoto roku, na kdy kapela ohlásila vydání filmu "Rock For The Raising Sun" na DVD a Blu-Ray discích.

Režie se ujal Casey Patrick Tebo, který se snažil atmosféru země, vzpamatovávající se z této přírodní katastrofy, zachytit na kameru a doplnit těmito emotivními záběry záznamy písní. Samotný frontman Steven Tyler se dle svého vyjádření na Facebooku nemůže dočkat dne, kdy bude film zveřejněn. Dokonce doporučuje těm, kdo si ho pořídí, aby jím nastartovali svůj den či noc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY