Vanilla Ice hledá zašlou slávu ve vlastní reality show

30.04.2013 11:17 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vanilla Ice
© msn.com
Vanilla Ice se rozhodl oprášit svou slávu a jde na to způsobem typickým pro dnešní dobu. Nikoli tedy nějakým hodnotným singlem či dokonce celou deskou, ale účastí v reality show. Dle serveru msn.com se jedná dokonce o jeho vlastní show s názvem Vanilla Ice Goes Amish. Pokud nevíte, kdo jsou Amišové, vězte, že se jedná o náboženskou komunitu, která jednoznačně odmítá moderní technologie, nejde s dobou, nepoužívá auta, telefony ani elektřinu.

Když si pročítáte jeho životopis, říkáte si, co všechno je možné stihnout za necelých šestačtyřicet let života. Jeden z prvních slavných rapperů bílé pleti žil v neúplné rodině. Ze školy ho vyhodili a po krátkém intermezzu coby umývače aut se začal interpret s vlastním jménem Robert Matthew Van Winkle věnovat muzice a breakdance.

Dá se ale také nazvat umělcem jednoho hitu, protože většina lidí zná pouze jedinou písničku - "Ice Ice Baby", kde zní stejný (ukradený) basový i klavírní motiv jako u skladby "Under Pressure", nazpívané Davidem Bowiem společně s kapelou Queen. Žádná další píseň z celkem šesti studiových alb jí slávou ani dopadem nesahala po kotníky. Z hip hopu se stylově více přeorientoval na rock, stihl se oženit, rozvést i pokusit o sebevraždu. Jestli mu ale zrovna tato show pomůže oleštit zašlou slávu, je ve hvězdách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY