JLS oznámili ukončení činnosti

25.04.2013 08:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

JLS
© PA
Chlapecká formace JLS oznámila konec své hudební činnosti. Učinila tak prostřednictvím své oficiální webové stránky. Forma rozloučení bude stylová: boyband vydá výběr největších hitů a absolvuje rozlučkové turné.

"Chtěli jsme mít jistotu, že se to dovíte od nás čtyř. Rozhodli jsme se ukončit působení naší skupiny. V současnosti pracujeme na posledním albu 'Goodbye: The Greatest Hits'. Později z něj představíme nový singl a také vyrazíme na poslední turné pod hlavičkou JLS. Chceme, aby to bylo naše nejlepší turné a abychom se rozloučili ve velkém stylu. I nadále zůstaneme bratry a přáteli a navždy budeme vašimi chlapci," uvedli v prohlášení.

JLS (Jack The Lad Swing) vznikli roku 2006 ještě pod jménem UFO (Unique Famous Outrageous). Slavnými se stali hlavně díky finálové účasti v páté sérii ostrovního X Factoru, kde prohráli pouze se zpěvačkou Alexandrou Burke. Vydali čtyři studiová alba, na kterých se objevily hity "Bet Again", "Love You More" či "She Makes Me Wanna". Obdrželi i dvě Brit Awards.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY