Na Rock For People vystoupí Foals

25.04.2013 10:05 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

Foals
© Foals
Britská indierocková kapela Foals za svoji osmiletou kariéru vydala tři desky a v létě poprvé zahraje českým fanouškům. Jako jedny z headlinerů si skupinu vybral hradecký festival Rock For People.

Kapelu založili zpěvák Andrew Mears (po dvou letech od kapely odešel), kytarista Jimmy Smith a basista Walter Gervers před osmi lety v Oxfordu. Později se přidal Jack Bevan, Lina Simon a aktuální zpěvák Yannis Phillippakis. V roce 2008 jim vyšla debutová deska "Antidotes", kterou si získali spoustu fanoušků po celém světě. Ti ještě přibyli po vydání "Total Life Forever" o dva roky později.

V letošním roce uspěli s albem "Holy Fire" a to jak ve světových hitparádách (druhé místo brali v Británii a vítězství v Austrálii), tak v recenzi Adama Hencze na našem webu. Z desky vzešly singly "Inhaler", "My Number" a aktuální "Late Night".

Vstupenky na festival probíhající od 2. do 5. července na hradeckém letišti nyní seženete za 1 550 Kč. Kromě zmiňovaných Foals vystoupí i Royal Republic, Borgore, Amanda Palmer, A Day To Remember, Modestep, Klaxons, Papa Roach, Billy Talent, Queens Of The Stone Age nebo 30 Seconds To Mars a samozřejmě spousta dalších.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY