Avril Lavigne na nové desce spolupracuje i s Marilynem Mansonem

12.04.2013 15:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne
© PA
Avril Lavigne prozradila, že na své připravované album nahrála skladbu s Marilynem Mansonem. Z této netradiční spolupráce vzešla píseň "Bad Girl", kterou Lavigne označuje za jednu z nejtvrdších na novém albu.

"Toto album bude opravdu různorodé," prozradila magazínu Billboard. "Máme tam jak pop-rockové melodie, tak klavírní balady s orchestry. Je tam tvrdší píseň s Marilynem Mansonem, která se jmenuje 'Bad Girl', ale taky píseň 'Hello, Kitty', která zní jako nic, co jsem dosud nahrála. 'Here's To Never Growing Up' je jednou z rockových melodií na albu, ale rock je i všude kolem."

Na konci loňského roku představila tato pop-punková zpěvačka svoji verzi písně kapely Nickelback svého snoubence Chada Kroegera "How You Remind Me". Ta se objeví na soundtracku k animovanému filmu "One Piece Film Z".

Za rok třicetiletá Kanaďanka udělala průlom v roce 2002 s albem "Let Go", na kterém se objevil megahit "Complicated". Po albu "Goodbye Lullaby" z roku 2011 to vypadalo, že pošle hudební kariéru minimálně na čas k ledu. Nestalo se, a tak se fanoušci mohou navnadit na nové album již zmíněným singlem "Here's To Never Growing Up".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY