will.i.am vydá 22. dubna odkládanou novinku "#willpower"

22.03.2013 08:01 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

will.i.am
© skughofey.blogspot.com
will.i.am konečně zveřejnil dlouho očekávané datum vydání svého nového alba. Fanoušci už jsou na něj pořádně nažhavení, protože původně měla novinka vyjít v říjnu loňského roku. Jenže došlo ke krádeži zpěvákova auta, ve kterém měl bohužel i demo s polovinou písní nové desky, a proto se William Adams rozhodl dotočit nové písně. Dalším důvodem několika odkladů byl i relativní neúspěch do té doby uvolněných songů. Deska "#willpower" by měla vyjít 22. dubna.

Nahrávka bude obsahovat jak písně, které už jsou známy a vyšly na singlech, tak úplné novinky. Výčet zpívajících spolupracovníků je skutečně úctyhodný. Píseň "T.H.E." přizdobil Mick Jagger a Jennifer Lopez, letní hit "Is This Love" zase zpěvačka Eva Simons. Na albu nebude chybět ani současný megahit "Scream And Shout" s Britney Spears.

Dalšími hvězdami, kteří se na této desce podílejí, jsou Lil Wayne, Diddy, Miley Cyrus, Nicole Scherzinger a chybět nebude ani chlapec, o kterém se v poslední době hodně psalo: Justin Bieber. Ten se zpěvákem a producentem v jedné osobě dokonce natočil píseň, která bude dalším singlem. Jmenuje se "#thatPower" a vy si ho můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY