Muži obvinění z přípravy vraždy Joss Stone stanuli před soudem

20.03.2013 08:12 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Joss Stone
© facebook interpreta
Joss Stone si může užívat chvíle klidu. Dva muži obžalovaní z pokusu o její vraždu stanuli před soudem. Dvaatřicetiletý Junior Bradshaw a o tři roky starší Kevin Liverpool ale dle serveru bbc.co.uk popírají, že by zpěvačce chtěli jakkoli ublížit nebo ji okrást.

Zatčení proběhlo v červnu roku 2011. Nedaleko zpěvaččina domu v Cullomptonu, v hrabství Devon, našli u těchto mužů meče, provaz, pytel a mapy okolí. Nechyběl ani vzkaz s textem "Najdi řeku, do které ji hodíme". Doba trvání procesu se odhaduje maximálně na tři týdny. Neočekává se, že by pětadvacetiletá zpěvačka byla u soudu přítomna. Deníku The Independent mezitím řekla: "Do té doby, než mi někdo mimo policii přišel říct, že se mě někdo pokouší zabít, to byl opravdu pěkný den."

Britská interpretka, jejíž doménou je soul, se proslavila v roce 2003 deskou, která má tento styl přímo v názvu: "The Soul Session". Nachází se na ní do této chvíle nejúspěšnější singl zpěvačky "You Had Me". Loni vydala jeho druhé pokračování. V mezidobí na sebe upozornila hlavně účastí v projektu "SuperHeavy", ve kterém spojila své síly s Mickem Jaggerem, Davem Stewartem, A. R. Rahmanem a Damianem Marleyem. Prodala na třináct milionů alb a získala dvě Brit Awards a jednu Grammy. Pro případné nápadníky to nebude špatná partie - patří totiž do první pětky britských nejbohatších hudebníků mladších třiceti let.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY