Chystá se film o The Ramones

19.03.2013 14:34 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Linda Ramone
© Getty Images
Linda Cummings, vdova po legendárním kytaristovi Johnym Ramoneovi, prozradila magazínu Rolling Stone, že se chystá námět pro film o punkové legendě The Ramones.

Doslova řekla, že má nabídky na natočení filmu o Ramones, ale neposkytla žádné další detaily, takže se neví, jestli to bude film o vzniku této kapely, nebo půjde spíš o příběh, který bude vyprávěn z pohledu Johnyho Ramonea.

"Možná to bude převážně adaptace jeho biografie 'Commando'. Právě na tom pracujeme a domlouváme to." Podle Cummings by si jejího manžela mohl zahrát Johnny Depp, ale vzápětí to sama postavila více do roviny sci-fi, když naznačila, že Depp je na tuto roli už příliš starý.

Ramones jsou považováni za vůbec první punkovou kapelu. Vznikli v USA v roce 1974 a pro nadcházející punkovou vlnu právě v Americe a Velké Británii se stali velkou inspirací. V roce 2002 byli uvedeni do síně slávy. V té době už asi šest let nehráli a navíc jejich zpěvák Joey Ramone byl už také po smrti. Nedlouho poté zemřeli i Dee Dee Ramone a Johny Ramone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY