Gabrielle Aplin vydá debutové album v polovině května

17.03.2013 12:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Gabrielle Aplin - English Rain
© facebook interpreta
Britská zpěvačka Gabrielle Aplin dokončila svoje debutové album. Fanoušky potěší již v polovině května.

Dvacetiletá zpěvačka, která s hudbou začala již před pěti lety, na sebe upozornila koncem minulého roku, kdy vydala coververzi asi největšího hitu Frankie Goes To Hollywood "The Power Of Love". S tímto songem dosáhla začátkem prosince i na 1. příčku britské singlové hitparády a vyvolala kolem své osoby pěkný rozruch.

Aktuálně se snaží evropské publikum zaujmout skladbou "Please Don't Say You Love Me", která se již brzy objeví i v českých rádiích. Pokud jste tento song ještě neslyšeli, můžete tak učinit pod článkem.

Obě písně zpěvačka zařadí i na své debutové album "English Rain", jež vyjde 13. května. Celkem nabídne dvanáct písní, přičemž většinu z nich si napsala interpretka sama. "Někdy to nezabere víc než pár minut, jindy se trápím celé týdny," dodává ke vzniku jednotlivých písní sama interpretka.

Pro úplnost přinášíme i předběžný tracklist desky. Základní verze alba by měla obsahovat tyto písně: Panic Cord, Keep On Walking, Please Don't Say You Love Me, How Do You Feel Today?, Home, Salvation, Ready To Question, The Power Of Love, Alive, Human, November, Start Of Time.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY