Maria Mena dokončila nové album, pojmenovala ho "Weapon In Mind"

14.03.2013 08:40 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Maria Mena
© last.fm
Norsko nikdy nebylo chudé na kvalitní popové zpěvačky a Maria Mena je bezesporu jednou z nich. Před dvěma lety své fanoušky potěšila vydařenou studiovkou "Viktoria" a nyní oznámila jejího nástupce. Albová šestka dostala jméno "Weapon In Mind" a na pulty se dostane během letoška.

Maria po dlouhé týdny a měsíce zanedbávala uvolňování informací a komunikaci s posluchači, ovšem mlčení přerušila na Facebooku 11. března. "Konečně nadešel čas vydat novou hudbu! Poslední rok jsem strávila ve studiu, pracovala jsem se třemi úžasnými producenty a vytvořili jsme album, na které jsem extrémně pyšná," vysvětlila současnou situaci na sociální síti. "Po desce 'Viktoria' jsem cítila potřebu vystoupit ze své bezpečné zóny a překonat své kreativní limity. Výsledkem je album, které mě nutí usmívat se, cítit se sebejistě, plakat a díky kterému jsem se opět zamilovala do své práce."

Sedmadvacetiletá interpretka rovnou prozradila i nevybíravý název prvního singlu. Dostal jméno "Fuck You" a obsahově bude reakcí na problém kyberšikany. Svou premiéru si odbude v těchto dnech a, jak je u Marie zvykem, jistě hodně napoví, jakému stylu se bude novinka věnovat.

Maria Mena je velice oblíbená jak ve Skandinávii, tak v sousedním Německu. I naši posluchači mají s Mariou dostatek zkušeností, její písnička "All This Time" bodovala v roce 2009 i v českých hitparádách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY