Turné Mötley Crüe v Austrálii provází zdravotní problémy

12.03.2013 10:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vince Neill
© Getty Images
Mötley Crüe byli donuceni zkrátit svůj nedělní koncert v australském Sydney. Důvodem byly zdravotní problémy zpěváka Vince Neila, kterého sužují problémy s ledvinovými kameny.

Podle serveru setlist.fm kapela odehrála deset písní, když Nikki Sixx oznámil, že Neil trpí celý koncert bolestmi a je nutné, aby byl hospitalizován. Kytarista Mick Mars se později na Twitteru omluvil a vysvětlil Neilovy problémy s ledvinami.

"Měl v posledních dnech problémy s ledvinovými kameny," řekl manažer kapely Allen Kovac televizi CNN. "Po koncertu zůstal v nemocnici. Později budeme vědět víc."

Kovac nazval dvaapadesátiletého zpěváka bojovníkem a uvedl, že úterní koncert v Brisbane zůstává v plánu. "Pokud bude existovat způsob, jak koncert v klidu odehrát, Neil ho odzpívá. Během téměř dvaceti let, co dělám Mötley Crüe manažera, si nevzpomínám, že bychom zrušili jediný koncert."

Američtí rockeři prodali po celém světě na padesát milionů alb a fungují již více jak třicet let. Neilovým problémům se není co divit. Ledviny člena kapely, která je známa jako jedna z nejvíce sebezničujících formací v rockové historii, totiž dostaly za jeho život pořádně zabrat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY