Pražský koncert Ellie Goulding zná svého předskokana

10.03.2013 23:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding
© facebook.com/elliegoulding
Pořadatelé právě oznámili předskokana koncertu britské zpěvačky Ellie Goulding, který se koná 21. dubna v pražském klubu SaSaZu! Bude jím americký zpěvák Matthew Koma!

Fanoušci mohli Komu vidět v Praze loni, když přijel podpořit své kolegy z LMFAO. Jeho silný a snadno rozpoznatelný hlas okouzlil Goulding natolik, že mu nabídla, aby se s ní vydal na její evropské turné. Komova přítelkyně, Carly Rae Jepsen, autorka absolutní hitovky "Call Me Maybe", by jej sice měla nejraději neustále u sebe, ale na chvíli jej Goulding na turné "půjčí" tak snad se o něj dámy nepoperou!

Goulding se stala v Evropě populární poté, co ji princ William a vévodkyně z Cambridge Kate Middleton pozvali, aby vystoupila na jejich večerní svatební party v Buckinghamském paláci. "Věděla jsem, že Kate a William mají rádi mou hudbu, ale nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo vést až ke koncertu v Buckinghamském paláci!", vzpomíná Goulding. Sama uznává, že tato příležitost jí obrátila život naruby a nastartovala její profesionální dráhu zpěvačky.

Ellie Goulding & Matthew Koma vystoupí už 21. dubna v pražském klubu SaSaZu! Vstupenky k dostání v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY