Polemic bude mít na nové desce hvězdnou sestavu hostů

15.03.2013 09:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Zdenka Predná
© facebook.com/polemic.official
Slovenská legenda ska, kapela Polemic, slaví čtvrtstoletí novým albem. To už i díky musicserveru víte. Že na něm bude ale zástup českých i slovenských hvězd popu, jste tušit nemohli. A nejsou to hvězdy ledajaké, ale rovnou výběr z de facto obou federálních zpěváckých prvních lig.

Podrobnosti zveřejnil člen Polemicu Peter "Petko" Opet na webu hudba.sk: "U hostujících zpěváků jsme záměrně oslovili lidi s hlasy, u kterých není třeba přesvědčovat o kvalitě, a zároveň hlasy, které se představí v polohách, v jakých je fanoušci ještě neslyšeli."

Československou reggae písničku s názvem "Moře" si tak spolu zapějí současný porotce Superstar Pavol Habera se zpěvákem kapely Monkey Business Matějem Ruppertem, Lenkou Dusilovou a Zdenkou Prednou (na snímku při práci ve studiu). Další hosté následují: "Křehká Zuzana Smatanová se na moment stala barovou zpěvačkou z Divokého západu a rozkazuje nám i kapele Divokej Bill ve westernové ska-parodii 'Sheriff z River Cross'." No a nechybí ani zpomalená Katka Knechtová, jejíž duet s Braňem Bajzou ve ska-latino písničce "Klip Klap" bude pořádně svižný.

Po osmnácti letech si s kapelou zapěl společný duet i Robo Grigorov, u nás též známý třeba díky písničce "Dvaja" z filmu "Fontána pre Zuzanu". "Teď jsme si vystřihli společné reggae, kde zapadl jako náš starý dobrý známý a potvrdil, že pěvecky zraje jako víno." Nejen díky těmto hvězdným hostům aspiruje nové album Polemicu na jedno z nejočekávanějších alb letošního roku na české a slovenské populární scéně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY