Hostem pražského koncertu Alicie Keys bude zpěvák Miguel

07.03.2013 12:38 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Miguel
© Live Nation
Alicia Keys oznámila, že speciálním hostem na jejím turné "Set The World On Fire Tour", jehož jedna ze zastávek bude i v České republice, se stane Miguel. Čtyřiadvacetiletý nadaný zpěvák a skladatel bývá charakterizován jako umělec na pomezí Prince a D'Angela. V roce 2010 vydal svoji debutovou nahrávku.

Keys se s ním seznámila při práci na písni "Where Is The Fun Forever", pod kterou je autorsky podepsaná. Song se nachází na druhém Miguelově albu "Kaleidoscop Dream". Toto album také uspělo u našich redaktorů, když se mu v žebříčku nejlepších světových alb za loňský rok dostalo lichotivého dvanáctého místa.

"Jsem tak šťastná, že na turné po Evropě se mnou vystoupí právě Miguel. Je to skutečně čerstvý umělec a já miluji jeho jedinečný styl a zvuk. Jeho výkon na Grammy mě totálně sfouknul a já se nemůžu dočkat, až uvidím, co předvede na turné! Vím, že jeho osud je jasný!" Miguel je na spolupráci s hvězdami již zvyklý. Na jednom pódiu s ním stáli i Mary J Blige, Usher či Trey Songz.

Čtrnáctinásobná držitelka cen Grammy Alicia Keys je žena mnoha tváří. Velmi úspěšná zpěvačka, která prodala na třicet milionů svých alb, podnikatelka, aktivistka v humanitárních organizacích, spisovatelka (napsala hojně prodávanou knihu “Tears For Water: Songbook Of Poems & Lyrics By Alicia Keys") nebo herečka známá z filmů "Sejmi eso" či "Holka na hlídání".

Její koncert na podporu aktuálního alba "Girl On Fire" proběhne 12. června v pražské O2 areně, vstupenky v ceně 1 090 - 1 990 Kč jsou k mání ve sběrnách Sazky, rezervaci je možno učinit na www.sazkaticket.cz. Pořadatel upozorňuje, že množství lístků dané do prodeje je omezeno vzhledem k tomu, že se prodávají pouze vstupenky na sezení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY