Erik Truffaz Quartet a Sophie Hunger vás potěší koncertem v pražském Divadle Archa

07.03.2013 16:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sophie Hunger
© Honza Průša / musicserver.cz
V divadle Archa se 12. března představí vrchol současné švýcarské hudební scény. Vystoupí neúnavný novátor Erik Truffaz v doprovodu svého kvartetu se speciálním hostem Annou Aaron. V této sestavě představí své nové album "El Tiempo de la Revolución". Originální písničkářka Sophie Hunger přijíždí se svou aktuální deskou "The Danger Of Light".

Erik Truffaz není českému publiku nijak neznámý. V Česku odehrál nesčetně koncertů téměř se všemi svými projekty. Kvartet skládající se z výjimečných muzikantských individualit (Marcello Giuliani, Marc Erbetta a Patric Muller) tentokrát přizval ke spolupráci objev švýcarské nezávislé scény zpěvačku a multi-instrumentalistku Annu Aaron.

Sophie Hunger si za velice krátkou dobu vydobyla pozici nepřehlédnutelné písničkářky, která svými originálními aranžemi a autentickým přednesem získala posluchače po celém světě. Česká republika je Sophiinou oblíbenou destinací. Vždycky si ráda najde skulinu ve svém nabitém programu, aby mohla místnímu publiku představit, na čem právě dělá. Věrní diváci vědí, že každý z jejích koncertů překvapí novými aranžemi a ještě silnějším zážitkem, než byl ten předešlý.

Show začíná úderem osmé hodiny večerní. Prvních sto kusů vstupenek v předpodeji (pouze v divadle Archa) seženete za 300 Kč, poté zaplatíte 400 Kč. Lístky jsou k dostání v sítích Ticketpro a na pokladně Divadla Archa.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY