Naučte se bubnovat podle Travise Barkera, bicman dává online lekce

01.03.2013 10:18 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Travis Barker
© wix.com
Travis Barker z Blink-182, kterého prestižní hudební časopis Rolling Stone před časem zařadil mezi stovku nejlepších bubeníků všech dob, natáčí vlastní lekce hry na bicí. Série s názvem "The Crash Course" bude zájemce prostřednictvím několikaminutových vlogů na YouTube postupně seznamovat s Barkerovými oblíbenými technikami a další nezbytnou průpravou.

Pro svou novou zábavu, kterou odstartoval na četné žádosti z řad fanoušků, teď bude mít bicman dostatek prostoru, protože kvůli přetrvávajícímu strachu z létání neodcestoval se svou skupinou na australské turné. Pod článkem se můžete podívat na první epizodu věnovanou základním protahovacím cvikům a rozcvičení. Pokročilejší zahřívací techniky nabídne hned následující díl.

Závěrem dodejme, že současná hudební práce Travise Barkera se kromě aktuálního EP Blink-182 "Dogs Eating Dogs" nese i v duchu spolupráce s raperem Yelawolfem, s nímž v listopadu vydal pětipísňový materiál "Psycho White". V květnu se také očekává nové album superkapely Transplants.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY