IAMX finišují s deskou a opět rozbouří Prahu

27.02.2013 15:11 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

IAMX - The Unifed Field
© facebook interpreta
Páté album Chrise Cornera pod hlavičkou IAMX je na spadnutí. Dočkáme se jej 21. března pod titulem "The Unifed Field" a pomohli mu s ním i fanoušci pomocí venku velmi oblíbeného crowdfundingu. Na Pledge Music se akce spojená s touto deskou stala jedním z nejúspěšnějších projektů, kdy se cílová částka vyšplhala na úroveň přesahující osm set procent původní hodnoty. Podobnou cestou se zde vydaly třeba i Kate Havnevik nebo Helen Marnie z pauzírujících Ladytron, která chystá svou první sólovku. "The Unifed Field" brzy po vydání uslyšíme i živě, stane se tak 4. dubna v pražském klubu Roxy.

"The Unifed Field" naváže na dva roky staré "Volatile Times" a předznamenal jej dvojsingl "The Unified Field / Quiet The Mind", jež odkryla posun do nových zvukových rovin. Deska kromě downloadu bude k dispozici jako varianta na CD, LP nebo v rozšířeném sběratelském boxu. Samotný box by měl obsahovat kromě "The Unifed Field" i dokumentární DVD o vzniku nahrávky (to by snad mělo být sehnatelné i samostatně a měl by se na něm objevit i kompletní koncertní záznam), pohlednice, plakát a blíže nespecifikované překvapení.

Novinka IAMX pojmenovaná "The Unifed Field", jak již bylo řečeno, dorazí do obchodů 21. března a bude sestavena z následující dvanáctky skladeb: I Come With Knives, Sorrow, Quiet The Mind, The Unified Field, The Adrenalin Room, Under Atomic Skies, Screams, Come Home, Animal Impulses, Walk With The Noise, Land Of Broken Promises, Trials. Prozatím bylo prezentováno video k titulnímu songu "The Unifed Field", dokončováno je však další, k chystanému singlu "I Come With Knives".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY