Kerli uniklo celé album na internet, z "Utopia" proto udělá EP

17.02.2013 15:48 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Kerli
© facebook.com/Kerli
Estonská hvězda Kerli zažívá bouřlivé období své kariéry. Měsíce kuchtila nové album, aby v prosinci minulého roku kompletně ve vysoké kvalitě uniklo na internet. Situace zpěvačku samozřejmě nemile zaskočila a spolu s vydavatelstvím musela přehodnotit celou situaci s uvolněním nástupce oceňovaného debutu "Love Is Dead". Nakonec bylo rozhodnuto, že z většiny leaknutých tracků bude poskládáno EP "Utopia".

Interpretka, natrvalo usazená v Los Angeles, proto 19. března vydá osmipoložkové ípíčko s písničkami jako "The Lucky Ones" (té se dokonce podařilo vyhrát Billboard Hot Dance Club Play Chart) nebo "Glow In The Dark", které její fanoušci znají už několik měsíců. Jako nový singl pro EP bude fungovat (též uniklá) skladba "Can't Control The Kids". Estonka pro nové EP v těchto dnech pořizuje fotografie pro cover a spekuluje se o tom, že natáčí hned dva nové videoklipy.

Zajímavé je, že na krátkohrající Utopii nebudou singly "Zero Gravity" a "Army Of One", které mezeru mezi prvním počinem a nadcházející dvojkou vyplnily. Je možné, že si je Kerli nechává pro skutečnou studiovku, která by měla vyjít v létě tohoto roku a jejíž jádro by mělo spočívat v dosud nevydaných (rozuměj neuniklých) skladbách.

Tracklist EP "Utopia" je následující: Can't Control The Kids, The Lucky Ones, Love Me Or Leave Me, Glow In The Dark, Here And Now, Sugar, Chemical, The Lucky Ones (Syn Cole vs Kerli).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY