Podívejte se na "Suit & Tie" Justina Timberlakea

14.02.2013 21:12 - Martin Spurný | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake
© ET Online
Justin Timberlake vypouští video k pilotnímu singlu "Suit & Tie" očekávaného alba "The 20/20 Experience". Americký r'n'b zpěvák představil tuto píseň již dříve, stejně tak už oznámil, že se o režii videoklipu postará David Fincher. S ním se Timberlake profesně nesetkává poprvé, před dvěma roky se objevil v jeho filmu "The Social Network". Fincher v osmdesátých letech natočil nespočet hudebních videí, ale v poslední době se jimi přestal zabývat. Vždyť od toho posledního (Nine Inch Nails - "Only") uplynulo už osm let.

Spolupráce s producentem Timbalandem stále trvá, ale narozdíl od slavného alba "FutureSex/LoveSounds" Timberlake upouští od elektroniky a pouští se do svižného orchestrálního r'n'b. Justin sází na klasiku a nezní to vůbec špatně. Lehounce plynoucí song perfektně nakopne sloka Jay-Zho.

Timberlake se spolu s Jay-Zm objevili na předávání Grammy, když vystoupili právě s touto písní. Televizní přenos se na tu chvíli dokonce odbarvil do černobíla, aby evokoval atmosféru starých dobrých časů. Všechno ve stylu "All pressed up in black and white", jak zní v refrénu. Podobný odkaz nám nyní dvojice posílá v černobílém videu, ve kterém oba dva interpreti vystupují. Nic zásadního se v něm neděje, ale každý záběr je pastvou pro oči.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY