Monika Bagárová bude v klipu "Let Me Love U" pořádně sexy

13.02.2013 15:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Monika Bagárová
© bagarova.cz
Monika Bagárová je osmnáctiletá zpěvačka, která do povědomí lidí vešla především díky SuperStar, kde ve finále obsadila páté místo. Diváci ji od té doby vnímají jako krásnou, hodnou a nevinnou, ale jak se zdá, zpěvačka se hodlá z této slupky vymanit.

Naznačují to alespoň první záběry z videoklipu k písni "Let Me Love U", kde se v sexy pózách válí po nahých tanečnících. "O tom, jak by měla píseň znít i vypadat, jsme měli od začátku jasnou představu. Nechtěla jsem žádné 'home-made video', ale klip, který bude srovnatelný se zahraniční produkcí," řekla Bagárová o videu.

Na nové písničce spolupracovala se slovenským rapperem Mišom Bielym. Ten je naopak znám ze spolupráce s objevem současné slovenské hiphopové scény Majkem Spiritem. "V hudbě nedělám kompromisy. Když natáčím klip, chci, aby byl dokonalý nejen hudebně, ale i vizuálně. U 'Let Me Love U' to mimo jiné znamenalo hodiny tvrdé dřiny v Hip Hop Fakultě Johnnyho Perfekta a Lady Mel, ale vyplatilo se. S výsledkem jsem moc spokojená a pevně věřím, že se bude líbit i ostatním."

Pod článkem si můžete prohlédnout zatím jenom krátký video teaser, nicméně samotný videoklip bude mít premiéru už na svátek svatého Valentýna. Mohla si zpěvačka vybrat lepší datum? Singl by také měl být předzvěstí druhé sólové desky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY