Inna prozradila tracklist nové desky

15.02.2013 10:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Inna
© Universal Music
Rumunská zpěvačka Inna světu za pár týdnů představí svoji třetí desku. Přišel tedy ten nevyšší čas, aby interpretka prozradila i něco o obsahu.

Inna slibuje, že nová deska "Party Never Ends", která vyjde první březnový den, nabídne hodně nabušený klubový zvuk, čemuž měli napomoci i taková producentská esa jako Afrojack nebo Nicky Romero. Samozřejmě, že album nabídne i klasický balkánský sound z produkce rumunského teamu Play&Win, se kterým se zhruba před třemi lety prosadila.

Krásná Rumunka právě překročila na Facebooku hranici osmi miliónů fanoušků a jako dárek tak svým věrným prozradila k desce tracklist. Základní verze alba bude obsahovat šestnáct písní, deluxe verze nabídne o osm písní víc. Samozřejmě, že na novince nebude chybět aktuální singl "More Than Friends". K němu zpěvačka před pár dny představila upravenou verzi a klip, kde jí sekunduje Daddy Yankee.

Pod článkem si můžete z většiny písní poslechnout malou ukázku, tracklist bude vypadat takto: In Your Eyes, We Like To Party, More Than Friends, Be My Lover, Dame Tu Amor, Take Me Down To Mexico, Famous, Take It Off, Tonight, J'Adore, Caliente, Crazy Sexy Wild, INNdiA, OK, Live Your Life, Party Never Ends + deluxe Version bonus tracks: Fall In Love/Lie, World Of Love, I Like You, Shinning Star, Alright, Boom Boom, Tu Si Eu, Light Up.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY