Toni Braxton končí s hudbou. Chce se věnovat filmu a hrát lesbičky

14.02.2013 10:45 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Toni Braxton
© abcnewsradioonline.com
Fanoušci hudební tvorby r'n'b divy Toni Braxton si odteď budou rok 2013 připomínat jako poslední, ve kterém se zpěvačka naposledy věnovala své profesi. Toni totiž oznámila, že nadobro končí s hudbou a že už se posluchači nikdy nedočkají žádného dalšího materiálu.

"Když něco dělám, musím danou činnost milovat. Musím cítit ono nadšení a to u tvorby hudby vymizelo," vysvětlila stručně v rozhorovu pro Thegrio.com a pokračovala: "Už zkrátka nikdy nenatočím žádné další album. Možná že občas vyjedu na nějaké turné, protože miluju živé vystupování, ale také už ne tak hodně, co v minulosti. Rozhodně ale už nepřijdou žádné hudební projekty." Pětačtyřicetiletá Braxton tak hodlá uzavřít svou kariéru zpěvačky po sedmi dlouhrajících nahrávkách, které jí vynesly osm cen Grammy, devět Billboard Music Awards a pět American Music Awards.

Interpretka, jejímž největším hitem zůstává balada "Un-Break My Heart" z roku 1996, by se nyní ráda věnovala stříbrnému plátnu. "Ráda bych si zahrála lesbičku. Nevím proč. Natočila bych i celou postelovou scénu se vším, co k ní patří. Bylo by to něco naprosto odlišného, než co by ode mě lidé čekali. A nebyla bych ani žádnou vyvoněnou lesbičkou, ale pořádnou chlapandou."

Jak to tak vypadá, poslední deskou americké hvězdy, jež se v nedávné minulosti musela vypořádat se závažnými zdravotními komplikacemi, zůstane předloňská "Pulse". K dnešnímu dni Toni prodala skoro sedmdesát milionů kopií svých alb a singlů. Převážná část však pochází z konce devadesátých let. Nejúspěšnější nahrávky "Secrets" zmizelo z regálů přes dvacet milionů výlisků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY