Chystá se nová Vanessa, produkovat ji bude John Fryer

14.02.2013 15:03 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Vanessa
© facebook interpreta
Legendární česká EBM kapela Vanessa ohlásila po dlouhých třech letech návrat. "Ave Agony" z konce roku 2009 byla poslední společnou nahrávkou formace a od té doby se pouze spekulovalo, zda se někdy dočkáme další desky.

Mezitím vydali své sólovky Moimir Papalescu ("Electric Soul") a Samir Hauser pod pseudonymem Bruno Ferrari ("Vaudeville"). Druhému jmenovanému produkoval desku John Fryer, anglický producent, který v minulosti spolupracoval například s Nine Inch Nails či Depeche Mode. Ten by měl produkovat také připravované album Vanessy. Dále se na něm podílí i Tuzex Christ, bývalý frontman a kytarista již nefunkční plzeňské indie-punkové kapely Scissorhands.

Přesné prohlášení Vanessy z Facebooku zní: "Po zvážení celé situce se Vanessa rozhodla udělat svoje nové album s Johnem Fryerem. Dnes jsme se domluvili na podmínkách a potvrdili si termíny. K našemu rozhodnutí přispělo hlavně to, že je s Johnem skvělá domluva a na rozdíl od ostatních adeptů na produkci přesně chápe, kam chceme album směřovat."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY