Hvězné deathgrindové komando Lock Up srovná Prahu se zemí

06.02.2013 18:50 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Lock Up
© last.fm
Do tuzemské metropole již brzy zavítá britská all-star deathgrindová úderka Lock Up. Ve čtvrtek 14. února vystoupí v klubu HooDoo za podpory holandských Collision, svých krajanů Dripback, známého českého komanda Ingrowing a mladé smečky Perfecitizen.

Kapelu Lock Up není třeba výrazněji představovat. Parta prezentující naprosto nekompromisní mix nasypaného grindcoru a death metalu je tvořena slovutnými hudebníky. Za mikrofonem řádí Tomas Lindberg (At The Gates), basu drtí Shane Embury (Napalm Death, Anaal Nathrakh, ex-Brujeria) a bicí sesle se prohýbá po váhou Nicka Barkera (ex-Cradle Of Filth, ex-Dimmu Borgir, ex-Gorgoroth). Pouze kytarové struny trápí po smrti Jesse Pintada (Napalm Death) relativně neznámý Anton Reisenegger. Koncerty této čtveřice se mění v parní kotel před výbuchem, žádný vyznavač metalového extrému by proto neměl chybět.

Akce začíná jako obvykle v 19 hodin. Vstupenky zakoupíte na webu pořádajících Obscure Promotion a již tradičně v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY