Muse už probírají plány na nové album, vyjde ale až za dlouho

06.02.2013 10:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

The Muse
© facebook interpreta
Sotva vydali Muse album "The 2nd Law", už víří diskuse o tvorbě jeho následovníka. Trio ale okamžitě varovalo fanoušky, že si budou muset chvíli počkat, než nahrávka s pořadovým číslem sedm vyjde. Poslední deska vyšla loni v září a o myšlenkách na nový materiál promluvil bubeník Dominic Howard pro Billboard:

"Já a Matt (Bellamy - pozn.red.) jsme předběžně mluvili o tom, co budeme dělat, jak to budeme dělat a co potřebujeme k tomu, abychom začali přemýšlet, kdy to budeme dělat. Skutečně jsme tolik neprobírali naše nové hudební nápady, jako spíše to, jak k tomu budeme přistupovat a kdy se do toho pustíme." O tom, že ale bude chvíli trvat, než nové album vypluje na povrch, bubeník nepochybuje. "Budeme na turné ještě rok nebo čtrnáct měsíců, co vím já kolik. A máme tendenci ještě předtím, než začneme na novém materiálu pracovat, toto turné dokončit. Prostě chceme uzavřít jednu kapitolu a až poté se pustit do další. Opravdu o tom hodně přemýšlíme."

Muse nedávno odhalili, že svůj song "Supremacy" předvedou v plné parádě - s velkým orchestrem a sborem za zády - na letošních Brit Awards. Na přelomu května a června také mají v plánu ještě čtyři zastávky na velkých stadionech v domovské Británii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY