Kelly Clarkson je přitažlivá pro lesbičky

07.01.2013 09:21 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson
© kellyclarkson.com
Americká popová zpěvačka Kelly Clarkson si během poslední let všimla jistého jevu, se kterým se svěřila redaktorům časopisu Cosmopolitan. Přiznala, že je prý velmi častým terčem zájmu lesbicky orientovaných žen. A ne ledajakých. Často prý po ní jedou ty nejkrásnější ženy. Jedním z důvodů byl zřejmě i fakt, že velmi dlouho neměla přítele.

"Je to celkem urážka homosexuální komunity: být single neznamená, že máte homosexuální orientaci. Mně to ale samozřejmě nikdy neurazilo. Stává se mi, že se mě snaží sbalit ty nejvíc sexy děvčata," poznamenala Clarkson a doplnila:"Kdybych byla lesbička, měla bych to tak jednoduché. Ale není to nic pro mě, vždy jsem byla na kluky." Jako další zajímavý poznatek uvedla, že nejlepší muži bývají právě ti, kteří nemají odvahu pozvat ženu na rande.

Kelly Clarkson odstartovala svoji pěveckou kariéru vítězstvím na prvním ročníku soutěže "American Idol" v roce 2002 a od té doby vydala pět řadových desek, loni výběrovku "Greatest Hits: Chapter One" a těchto nosičů prodala už víc jak dvacet pět milionů kusů. Singly jako "Because Of You" nebo "Moment Like This" pokořily mnohé hitparády a i v soukromém životě byl pro ni rok 2012 také velmi úspěšný. Se svojím manažerem a zároveň přítelem Brandonem Blackstockem se totiž po desetiměsíční známosti v prosinci loňského roku zasnoubila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY