Podívejte se na "The Road" skupiny Hurts

14.12.2012 19:52 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Hurts
© informationhurts.com
Ohledně Hurts bylo v poslední době až podezřele ticho. Chvíli to vypadalo, že se skupina rozhodla už navždy vystupovat pouze s písněmi ze svého debutu "Happiness" (českým posluchačům je dovezla hned třikrát), ovšem mlčení přerušilo nedávné oznámení koncertního turné pro rok 2013. A nyní Theo a Adam představili to, na co mnoho fanoušků čekalo tak dlouho - novou hudbu v podobě druhé studiovky.

Album pojmenované "Exile" bude k mání od 11. března, a pokud si ho právě teď na iTunes předobjednáte, získáte ihned novou skladbu "The Road". K této písničce vznikl i něco jako videoklip, který se "The Road" vůbec nejmenuje, ovšem píseň hraje v pozadí tohoto efektního vizuálu. Ten slouží jako upoutávka na chystanou kolekci. Na fanoušky bude při prvním poslechu čekat překvapení - pánové opravdu hrábli hlouběji do strun, přesně tak, jak nás o tom v březnu informovali.

Toužíte-li si nové tracky vyposlechnout i naživo, máte možnost. V rámci čtrnáctipoložkového turné totiž Hurts zavítají i do České republiky. S koupí vstupenky jistě neváhejte, některé štace už jsou v tuto chvíli vyprodané a vzhledem k velice omezené kapacitě Lucerna Music Baru se hláška SOLD OUT dá brzy očekávat i u pražské zastávky. Kromě oficiálního videa příkládáme i jedno neoficiální, v němž si můžete poslechnout celou verzi potemnělé "The Road".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY