Justin Bieber a Nicki Minaj nebyli nominováni na Grammy, jejich manažeři zuří

10.12.2012 11:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Nicki Minaj
© facebook interpreta
Americká národní akademie nahrávacích umění a věd se dostala pod tvrdou kritiku manažerů dvou idolů dnešních teenagerů Nicki Minaj a Justina Biebera. Ani jeden z nich totiž letos nebyl nominován na žádnou z cen Grammy.

Manažer Biebera Scott Braum uvedl na svém Twitteru:"Neskutečně úspěšné album. Vyprodané turné. Získal si spoustu fanoušků. Tentokrát si zasloužil, aby mu vyjádřili uznání a opravdu nemůžu říct nic pozitivního k rozhodnutí, se kterým nesouhlasím." To Cortez Bryant, manažer Nicki Minaj, byl ještě říznější: "Museli se zbláznit, když ji nenominovali."

Oba patřili mezi nejúspěšnější jak na American Music Awards, tak na MTV Music Awards, rozdíl je ovšem v tom, že nominace ani vítěze amerických Grammy neurčují fanoušci, ale odborná porota a samotní hudebníci. Ti už například v roce 2011 dali jednu z nejprestižnějších cen za album roku kapele Arcade Fire, která rozhodně nepatří k mainstreamu.

Jména vítězů budou oznámena 10. února příštího roku v losangeleském Staple’s Center. Již teď je jisté, že Grammy Lifetime Achievment Award si odnesou The Who. Pokud vás zajímají jednotlivé nominace, zamiřte sem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY