Selah Sue se už za pár dní pozdraví s českým publikem

07.12.2012 13:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Selah Sue
© Kristina Bílá
V úterý 11. prosince navštíví pražskou metropoli belgická zpěvačka Selah Sue. Její první klubový koncert v České republice se uskuteční v krásném klubu Roxy. Předskokanem Selah Sue byl ohlášen německý reggae-soulový zpěvák U-Cee. Vstupenky jsou stále k dispozici v síti Ticketpro.

Tuto šikovnou zpěvačku jste letos v České republice mohli již slyšet v rámci festivalu Rock For People, kde sklidila potlesk nadšených fanoušků. Teprve třiadvacetiletá zpěvačka má za sebou tři veleúspěšné hity "Raggamuffin", "This World" či "Crazy Vibes", vystupuje na mnoha obřích světových festivalech, mezi něž patří třeba i světoznámý švýcarský festival v Montreux.

"Málokdy se podaří tak mladé hvězdě vystoupit právě v Monreux. Umělci prochází přísným výběrem a Selah Sue se to povedlo už v jejích třiadvaceti letech. Moc se těšíme, co nám předvede v Roxy," vyjádřil se ke koncertu jeden ze zástupců promotérské společnosti Fource Entertainment. Vstupenky jsou ještě stále k dispozici v síti Ticketpro, avšak jejich počet se snižuje každým dnem, informuje promotér.

Předskokanem bude německý zpěvák žijící v Praze U-Cee. Talentovaný reggae-soulový zpěvák vydal letos v březnu debutové sólové album "International Call", které produkoval Djei Gogo, basista a producent United Flavour. Deska zaznamenala velký úspěch v sousedním Německu, kde získala skvělé ohlasy kritiků, skladby z ní rotují na více než dvacítce německých rádií. V Česku jsme měli již několik příležitostí jej vidět s kapelou složenou z muzikantů United Flavour. Pro koncert před Selah Sue ale společně připravují něco zcela nového - exkluzivní akustický set!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY