Vondráčková s Kolářem zpívají o bílých vánocích

06.12.2012 13:06 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Vondráčková, Petr Kolář - Bílé vánoce
© facebook interpreta
Pětinásobná stříbrná slavice Lucie Vondráčková a šestinásobný stříbrný slavík Petr Kolář se rozhodli udělat radost svým fanouškům a nadělit jim pod stromeček společný dárek. Jedná se o nový singl "Vánoce bílý", který natočili pod producentskou taktovkou Viktora Dyka.

Tito tři lidé se nepotkali náhodou. Znají se totiž už z účinkování v muzikálu "Excalibur". "Tehdy jsem oběma jako Morgana pěkně zatápěla, tak jsem si je touhle magicky krásnou písničkou aspoň mohla udobřit," směje se Lucie Vondráčková. A skladatel Viktor Dyk k tomu dodal: "Neumím si představit lepší dva hlasy pro tuto píseň, než mají Lucka a Petr."

Není to první spolupráce našich stříbrných slavíků. Před lety už natočili duet pro TV Nova, nahrávka se však na žádném nosiči neobjevila. Ani novinka zatím nebude mít svoji fyzickou podobu. To se ale změní na jaře, kdy Vondráčková plánuje vydání dalšího studiového alba, na kterém bude i tato vánoční píseň, ke které byl v minulých dnech natočen i videoklip. Audioverzi si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY