James Harries vypustil do oběhu vzpomínky z cest

29.11.2012 11:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

James Harries - Voice Memos: A Collection Of Songs I Recorded On My Mobile Phone
© facebook interpreta
Domovem Jamese Harriese je Praha, ale na právě vydané desce spíše nabízí vzpomínky na cesty, které díky častému koncertování v zahraničí podniká. Po omezenou dobu ji jako free suvenýr nabízí k bezplatnému stažení na stránkách Noisetrade.com, posléze ji bude možné zakoupit skrze download platformy, případně na jeho Bandcamp.com stránkách.

Po ukončení turné "Growing Pains" si ale dopřál nějaké to volno, věnoval se svým dětem a pomalu střádal síly na nové album. Během putování Evropou si zaznamenal několik demáčů na svůj iPhone, které pustil i svým přátelům. Ty chtěl posléze ve studiu přetočit, nakonec z toho ale vznikla sbírka nahrávek z iPhonu a dostala všeříkající název "Voice Memos: A Collection Of Songs I Recorded On My Mobile Phone". Na ní jsou skladby natočené v posledních měsících na různých místech (Londýn, Amsterdam, Maastricht). Úvodní "Carolina" je zachycena v pauze rádiové show, kdesi na berlínských toaletách, a třeba "Change" je služebně nejstarší. Očekávejte jen kytaru a Jamesův hlas. Byl to prostý nápad, který rozhodně není k zahození.

"Voice Memos: A Collection Of Songs I Recorded On My Mobile Phone" nabízí těchto deset písniček: Carolina, Hold On, For No One, Keys To The Kingdom, Get On Over, Elisabeth, I'll Pick You Up, Parallel Universe, Change, Cross Lane.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY