Olympic v Praze zakončí své jubilejní turné

29.11.2012 10:22 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Olympic
© facebook interpreta
Kapela Olympic v současné době finišuje s oslavami svých padesátin. Mimo to, že už v polovině letošního roku vydala masivní 5CD s všeříkajícím názvem "Hity, singly, rarity", sepsal její frontman Petr Janda obsáhlou publikaci o historii skupiny s názvem "Olympic 50", která vyšla na začátku listopadu. Tuto sobotu (1.12.) navíc vyvrcholí "Modrá pyramida Tour Olympic 50" v pražské O2 areně za účasti kamer České televize.

Tento koncert, stejně jako celé turné, bude zvláštní tím, že polovinu více jak dvouhodinového programu odehraje formace ve spojení s mnohačlenným symfonickým orchestrem. Úvod programu obstará nejnovější singl "My už jiný nebudem", ke kterému skupina natočila před nedávnem 3D videoklip.

Každý, kdo si zakoupil nebo ještě zakoupí lístek na koncert, který už je téměř vyprodán, obdrží u vstupu zdarma DVD "Procházka historií skupiny Olympic". Jako host programu vystoupí i dcera Petra Jandy Marta Jandová, mimo jiné frontmanka kapely Die Happy. Vstupenky na koncert jsou ještě k dostání na všech terminálech Sazky, jejich cena se pohybuje v rozmezí od 490 do 850 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY