Na Swedish House Mafia byly uvolněny nové vstupenky

29.11.2012 11:48 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Swedish House Mafia
© EMI
Výborná zpráva pro fanoušky Swedish House Mafia! Z důvodů velkého zájmu pořadatel uvolnil do prodeje ještě další vstupenky na jejich dnešní (29.11.) vystoupení v O2 areně. Vstupenky jsou k dispozici stále v síti Sazka Ticket.

Švédský trojlístek vystoupí již ve čtvrtek v pražské O2 areně v rámci dlouho očekávané "One Last Tour", která má být jejich poslední koncertní šňůrou vůbec. "Na koncert se všichni moc těšíme - událost takových rozměrů se v Praze dle slov Swedish House Mafia koná poprvé a naposled! Fanouškům přejeme skvělý zážitek a zároveň upozorňujeme, že vstupenky jsou stále k dispozici - případné dotazy směřujte na našeho prodejce Sazka Ticket," řekla tisková mluvčí Fource Entertainment Dominika Janigová.

Vstupenky jsou k dispozici ve dvou provedeních: základní na stání a speciální VIP, které umožňují lepší výhled na stage a zároveň skýtají privátní bar s drinky v ceně. Vstupenky se dají zakoupit na všech terminálech Sazka Ticket a také přímo na pokladnách O2 areny. Pořadatel dále upozorňuje, že online nákup vstupenek je k dispozici pouze do čtvrtečního poledne.

Předskokanem Swedish House Mafia je uznávaný švédský DJ Otto Knows, který vystoupí před půl osmou, po něm nastoupí švédští hitmakeři a rozžhaví pražské publikum jako nikdy před tím!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY