Rolling Stones nečekaně vystoupili v Paříži

26.10.2012 10:20 - Tea Turk | foto: facebook interpreta

Rolling Stones
© thisdayinrock.com
Rolling Stones ve čtvrtek 25. října nečekaně zahráli v Paříži. Vystoupení v jednom z menších místních klubů ohlásili ani ne den předem. První společný koncert od roku 2007 nakonec kapela odehrála v prostorách o kapacitě sedm set míst. Do volného prodeje přitom šla přitom pouze polovina vstupenek, ostatní místa byla rezervovaná pro pozvané hosty. Kdo že to bude v klubu Trabendo hrát, nevěděl téměř do poslední chvíle dokonce ani sám ředitel podniku. Že v něm vystoupí samotní Rolling Stones, se dozvěděl až den před koncertem.

Ohlášené krátké vystoupení nakonec trvalo 75 minut. Zazněly na něm hity jako "Route 66" nebo třeba "Brown Sugar". Podle dostupných reakcí přítomných vytvořily malé prostory pařížského klubu podmínky pro skvělou atmosféru. Kapela prý jen zářila a fanoušci měli muzikanty takřka na dosah ruky.

Rolling Stones nadchli své příznivce také cenou lístků - ty stály neuvěřitelných patnáct eur, tedy v přepočtu pouhých tři sta sedmdesát korun! Kritiku naopak už dříve vyvolaly ceny vstupenek na jejich nadcházející koncerty na velkých pódiích. Dva z nich odehrají v londýnské O2 areně, další dvojici pak v Prudential Center v americkém New Yorku. Ceny lístků na ně se šplhají až k hranici pěti set eur.

Fanoušci se kromě koncertů mohou letos těšit i na novou desku kapely. Na téhle výběrovce největších hitů se objeví i dvě zbrusu nové skladby, včetně aktuálního singlu "Doom And Gloom". Album s názvem "Grrr!" najdete v obchodech od 12. listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY