Poslechněte si celou desku "Don't Panic" All Time Low

03.10.2012 13:28 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

All Time Low - Don't Panic
© facebook interpreta
All Time Low se za poslední rok hodně změnili. Jednají uvědoměle, což u nich nebývalo zvykem. Vzali si k srdci slova kritiky a po trpké zkušenosti z toho, jak funguje svět velké hudby, se vrátili zpět k Hopeless Records, který za mořem vydá 9. října jejich nové album "Don't Panic". S téměř týdenním předstihem ho vydavatelství umístilo na YouTube k volnému poslechu.

V recenzi ještě poměrně nedávného alba "Dirty Work" (2011) jsem tvrdil, že "upsání se velkému vydavateli Interscope Records (label Universalu) vneslo do hlav mladých muzikantů zmatek. Najednou nevěděli, co si s načatým tvůrčím procesem počít." All Time Low si pravděpodobně mysleli to samé a z náruče mocného kolosu vycouvali. Nalezli cestu zpět domů k Hopelessu, kde vydávali mezi léty 2007 až 2009, a pro "Don't Panic" slíbili "brutálně upřímné" skladby.

Žánrový server Absolutepunk.net dokonce album přirovnal ke starší nahrávce "So Wrong, It's Right" (2007), díky níž si velká část fanoušků All Time Low oblíbila, a ohodnotil jej devadesáti procenty. Jestli jde vážně o tak dokonalý comeback kapely, která na konci srpna premiérově zahrála v České republice, můžete posoudit sami poslechem "Don't Panic" pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY