Shinedown se chystají dobýt Evropu včetně Česka

01.10.2012 09:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Shinedown
© www.shinedown.com
Shinedown je americká kapela z floridského Jacksonville, která hraje ve složení Brent Smith (zpěv) / Barry Kerch (bicí) / Zach Myers (kytary) / Eric Bass (basová kytara). Vznikla v roce 2001, vydala celkem čtyři alba a prodala celosvětově celkem přes deset miliónů desek. Jejich nové album "Amaryllis" vyšlo v březnu 2012 a německý Metal Hammer mu udělil šest ze sedmi hvězdiček.

"Nechci, aby si lidi mysleli, že nás mají přečtené," říká zpěvák Shinedown Brent Smith o aktuálním albu. "Nechci, aby někdo tušil, jak se budeme jako kapela vyvíjet. Chci lidi šokovat. Chci, aby si řekli - zas jim to vyšlo, zas mě překvapili."

Novinka "Amaryllis" má přitom k mainstreamu hodně daleko. Dle slov kapely to je největší rock'n'roll, který kdy natočili. Producentem se opět stal jejich spolupracovník z alba "The Sound Of Madness" Rob Cavallo - ten také předtím spolupracoval s Green Day, My Chemical Romance a Kid Rockem. V šesti písničkách sice zazní třicetičlenný orchestr, ale příznivci rocku zklamáni nebudou. Nadšeni budou i návštěvníci jejich pražského koncertu, protože vidět Shinedown naživo je nezapomenutelný hudební zážitek! V Lucerna Music Baru budou hrát 14.října od 20.00, jako support vystoupí kanadští Redlight King a celý večer zahájí Exit Ten z Readingu ve Velké Británii.

Vstupenky jsou k zakoupení v pokladně Lucerna Music Baru po 455 Kč (cena včetně DPH), a v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za tutéž cenu, navýšenou o drobný servisní poplatek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY