Carly Rae Jepsen si na novince zazpívá i  s Justinem Bieberem

02.09.2012 15:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Carly Rae Jepsen - Kiss
© facebook interpreta
Když před čtyřmi lety vyšlo zpěvačce Carly Rae Jepsen doma v Kanadě debutové album "Tug Of War" a nesetkalo se zrovna se vřelým přijetím, asi nečekala, že se v roce 2012 stane jednou z největších globálních hvězd. Může za to samozřejmě hit "Call Me Maybe" a také aktuální "Good Time" s Owl City. A tak si na její druhé desce "Kiss" zazpívá i Justin Bieber.

Mladý idol fanynek si s Carly zapěje společně v písničce "Beautiful". Kromě něj se na desce podílela celá řada zajímavých jmen, mezi jinými třeba Max Martin, Dallas Austin nebo Redfoo z LMFAO. Zpěvačka se netají tím, že je nadšená nejen ze spolupracovníků, ale také ze svého nečekaného obrovského úspěchu, a tak zveřejnila tracklist nového alba ve formě nakresleného obrázku, z něhož optimismus jen prýští.

Novinka Carly Rae Jepsen, která se do obchodů dostane 17. září, bude obsahovat těchto dvanáct písní: Tiny Little Bows, This Kiss, Call Me Maybe, Curiosity, Good Time, More Than Memory, Turn Me Up, Hurt So Good, Beautiful, Tonight I'm Getting Over You, Guitar String / Wedding Ring, Your Heart Is A Muscle. Deluxe edice bude navíc obsahovat další čtyři skladby: Drive, Wrong Feels So Right, Sweetie, Almost Said It.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY