Poslechněte si celou desku "Centipede Hz" Animal Collective

22.08.2012 15:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Animal Collective - Centipede Hz
© facebook interpreta
Už za necelé dva týdny se mnohé intelektuální iVěci oficiálně rozeznějí tóny deváté studiové nahrávky Animal Collective. Album "Centipede Hz" (čti hertz) je však k poslechu už nyní. Máte tak možnost srovnat své pocity s popisem kolegy Londina, který o nástupci chválené "Merriweather Post Pavilion" mluvil jako o "rytmičtější, šamanštější i s návratem k uvolňujícím animálním výkřikům".

Jedni z nejvýraznějších představitelů stylu, kterému se říká všelijak od freak folku po experimentální psychedelický rock, desku celou nahráli na stránky radio.myanimalhome.net, a aby se lidi nenudili, můžou se u poslechu (ať už jednotlivých tracků, nebo celé kolekce nepřetržitě) koukat i na vizualizace ke všem skladbám. S webem si vůbec můžete vyhrát - až vás omrzí "Centipede Hz", poklikejte si čísla pod přehrávačem - dostanete se tak na Mixcloud s mixtapey jednotlivých členů této americké kapely.

Jen pro pořádek a úplnost přikládáme pak video ke skladbě "Today's Supernatural", které na vydání alba upozorňuje, a tracklist na 3. září chystané řadovky: Moonjock, Today's Supernatural, Rosie Oh, Applesauce, Wide Eyed, Father Time, New Town Burnout, Monkey Riches, Mercury Man, Pulleys, Amanita.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY