JoJo zahodila celé nové album, natáčení začne od začátku

28.07.2012 09:22 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

JoJo
© aceshowbiz.com
Americká zpěvačka JoJo řekla své nové pět let chystané desce NeNe. Od roku 2007 kontinuálně pracovala na svém třetím albu, které bylo již kompletně hotové, ale stále bylo odkládáno, až nakonec interpretka došla k názoru, že se nikdy na veřejnost nedostane. Kolekce se původně jmenovala "All I Want Is Everything", poté se název změnil na "Jumping Trains". Jaké jméno ponese novinka, zatím není jasné.

"Pracovala jsem na té desce moc dlouho. Už je mi jednadvacet a už jsem to na albu nebyla já," okomentovala své rozhodnutí mladá interpretka. Novinku uváděl poprockový singl "Disaster", ale tomu se nepodařilo proniknout do žádné z hitparád.

JoJo situaci dále vysvětlila: "Dospěli jsme ke zvuku, na který jsem opravdu hrdá a z kterého mám pocit, že je pro mě ten správný. Nedávno jsem vydala nový singl 'Demonstrate', který je první skladbou z nového projektu." Jedná se o hutnou r'n'b písničku s výrazným sexuálním podtextem. Song si můžete poslechnout pod článkem. Kdy nová deska vyjde, zatím zpěvačka neprozradila. Fanoušky pouze nalákala na klip, který se bude točit na začátku srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY