shop.musicserver.cz
Nové desky pro 41. týden

Nové desky pro 41. týden

Vydáno: 17.10.2016 13:32 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Po smršti minulého týdne je tu menší uklidnění, ale i tak vás novinkami potěší do Gruzie se navrátivší Katie Melua nebo Britové Kings Of Leon. Po deseti letech se přihlásí JoJo, Lenka Nová a Michal Horáček oslaví čtyřicátníky, Oasis připomenou "Be Here Now" a superženou je Rebecca Ferguson. Rockery potěší novinka Tyketto a milovníky tesklivých tónů sólovka Toma Chaplina, ex-frontmana Keane.

Pokud se v pondělí 17. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Katie Melua - In Winter (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / folk-pop

Katie Melua - In Winter
Anglicko-gruzínské zpěvačce Katie Melue po šesti albech vypršel kontrakt u vydavatelství Dramatico, a tím skončila i její spolupráce s anglickým hudebníkem Mikem Battem. I to bylo impulsem, aby sedmé album "In Winter" vzniklo zcela jinak. Pro jeho nahrání se vrátila do rodné Gruzie, kde se ve studiu spojila s ženský sborem Gori Women's Choir. Společně dámy nahrály celkem deset písní, které jsou mixem původních věcí a několika coververzí. Mezi ně se zařadila například pro zimní období upravenou "River" Joni Mitchell, Rachmaninovu "All-Night Vigil-Nunc Dimittis", či vánoční koledu "O Holy Night". Aranžmá písniček pro sborové podání dostal na starosti zkušený Bob Chilcott a jak to dopadlo, můžete posoudit z prvních třech skladeb, které má k dispozici exklusivně britský Amazon.


Kings Of Leon - WALLS (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Kings Of Leon - WALLS
Když se Kings Of Leon pochlubili velkými plány souvisejícími s vydáním nové desky, rozvířili mezi fanoušky velkou diskusi. Do éteru ale stihli mezi tím poslat hned několik ochutnávek - skladby "Waste A Moment", titulní "WALLS" a "Around The World". Produkci nového materiálu obstaral Markus Dravs, známý ze spolupráce také s Coldplay nebo The Maccabees. Název alba - stylizovaný do velkých písmen - je zkratkou pro "We Are Like Love Songs". Dosavadní recenze desku hodnotí více než kladně, ale nás zajímá nejvíc váš názor, o který byste se s námi mohli podělit v komentářích.


Tip týdne

Rebecca Ferguson - Superwoman (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul

Rebecca Ferguson - Superwoman
Britská zpěvačka Rebecca Ferguson se po odbočce k hudbě Billie Holiday na album "Lady Sings The Blues" opět vrací k vlastní tvorbě. Své čtvrté řadové album pojmenovala "Superwoman" a společně s několika dalšími autory pro něj napsala a nahrála celkem dvanáct písniček. Opět se v nich vrátila ke svému stylu, založeném na mixu popu a soulu s prvky taneční hudby. Jakoby do nich chtěl zapracovat své dosavadní nahrávky, pozvala si dohromady do studia producenta holidayovského předchůdce Troye Millera a Jonny Lattimera, který produkoval její debut. Ačkoli se proslýchalo, že bude spolupracovat s Markem Ronsonem, nakonec tuto dvojici doplnil Phil Cook, jehož služeb využily Little Mix, nebo Laura Mvula. Na VEVU zpěvačky najdete jednak video k prvnímu singlu "Bones" a pak také sampler k novince.


Suzanne Vega - Lover, Beloved: Songs From An Evening With Carson Mccullers (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Suzanne Vega - Lover, Beloved: Songs From An Evening With Carson Mccullers
Americká zpěvačka a skladatelka Suzanne Vega přichází k posluchačům s devátou studiovkou "Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers". Jak název napovídá, nové dílo uznávané umělkyně si zakládá na životním příběhu spisovatele Carsona McCullerse a hře "Carson McCullers Talks About Love" , která si svou premiéru odbyla v roce 2011 a stojí za ní právě Suzanne Vega. Pro svou novou desku ale připravila zcela originální písně: Z celkových deseti napsala osm ve spolupráci s Duncanem Sheikem a zbylé dvě s Michaelem Jefrym Stevensem. Ukázku najdete na oficiálních stránkách zpěvačky.


Lenka Nová & Michal Horáček - Čtyřicítka
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk-pop / šanson

Lenka Nová & Michal Horáček - Čtyřicítka
Český textař Michal Horáček již léta na prakticky všech svých projektech spolupracuje s někdejší členkou kapely Laura a její tygři Lenkou Novou. Nyní došlo na album věnované čistě jí. Jak napovídá název "Čtyřicítka", texty, které pro toto album napsal, tematicky věnoval generaci čtyřicátníků - jejich radostem, strastem, novým láskám, ale i zklamáním. Deska by měla zacílit na posluchače této věkové skupiny, ale i na ty, kterým čtyřicet bylo, či teprve bude. O hudbu se z části postarala Lenka Nová, kterou dále doplnili kytarista Josef Štěpánek, jeho slovenský kolega a člen Banketu Andrej Šeban, mladý pianista Jan Steinsdörfer, písničkář Petr Linhart, Miroslav Vlasák z Epydemye a bubeník Jiří Krhut, který spolupracoval s Neřež, Marií Rottrovou i Katarínou Koščovou. Prvním singlem se stala "Poslední noc", kterou jsme vám před časem představili.


Tom Chaplin - The Wave (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Tom Chaplin - The Wave
Toma Chaplina si budete jistě pamatovat jako zpěváka populární formace Keane. Nyní se vám ale s deskou "The Wave" představí i jako sólový umělec. Nahrávka obsahuje balady ve středním tempu, ve kterých má hlavní slovo piano. Přípravy desky byly prodchnuté melancholií, která se na albu zcela projevila. To jste mohli slyšet už z ukázky "Hardened Heart", případně ze singlu "Quicksand". Kromě těchto dvou písní obsahuje CD dalších devět skladeb, za jejichž produkcí stojí Matt Hales. Ukázku v podobě traileru najdete na YouTube.com.


Ondřej Ruml - Nahubu (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vokální pop / world music

Ondřej Ruml - Nahubu
Po úspěchu desky "Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha" se Ondřej Ruml vrhl na ještě odvážnější krok. Svoje nové album "Nahubu" natočil bez použití hudebních nástrojů a vsadil pouze na své vokální zkušenosti s looperem, který často využívá při svých koncertech. Ačkoli k nahrávání nikoho nepotřeboval, přesto si jednoho hosta přizval: "Zvuk dřívek 'clave' mi ve dvou písních nahrála moje žena Doris Martinez, protože já to tak pěkně neumím," dodává. V třinácti písních prolíná vlastní tvorbu s originálně zaranžovanými českými i zahraničními písněmi, a tak vedle předělávek hitů jako "Hit The Road Jack" nebo "Lions Sleeps Tonight" uslyšíte i zjevnou inspiraci ve world music. První ukázky najdete na


SHVPES - Pain.Joy.Ecstasy.Despair (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme 53763
žánr: rock / metal

SHVPES - Pain.Joy.Ecstasy.Despair
S debutovou deskou přichází na trh nová formace SHVPES, která dříve fungovala pod názvem Cytota. V čele kapely stojí Griffin Dickinson, potomek slavného zpěváka Iron Maiden Bruce Dickinsona. Debutová nahrávka nadějné formace nese titul "Pain.Joy.Ecstasy.Despair" a za její produkcí stojí Carl Bown a Jim Pinder, jež vypomohli také Trivium nebo Bullet For My Valentine. A na co se tedy můžete těšit? "Jako koncepční deska je toto album o hledání krásy ve všech možných situacích. Pokud dokážete cítit bolest nebo zoufalství, pak se dokážete oddat i slastným pocitům radosti a úplné extáze," uvedl frontman SHVPES. Ukázku v podobě kousku "Two Minutes Of Hate" najdete na YouTube.com.


emozpěv - Hebké bolesti (Tranzistor/Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk

emozpěv - Hebké bolesti
Dva roky po eponymní debutovém album se opět hlásí o slovo české indie folkové duo emozpěv. Zmíněná prvotina upoutala producenta Borise Carloffa, jenž kapele nabídl spolupráci na příštím albu. Kytarista Ondřej Vratislav Vyšehradský a baskytarista Martin Drahoňovský nabídky využili a novinku "Hebké bolesti" zahrnující devět písní již natočili pod producentským vedením Carloffa. Spolupráci s ním si duo pochvalovalo: "Boris přispěl několika skvělými nápady, písničky příjemně prosvítil a oživil. Záměrem bylo, aby měla deska trochu jiný zvuk než naše koncerty. Chtěli jsme, aby se dobře poslouchala, aby víc vynikly harmonie písniček a texty". Tématem jsou tak opět radostné i neveselé příběhy, což doložil i první singl "Po noži" s tématikou nefunkčního partnerského vztahu, z kterého se nelze jednoduše vyvázat. Jak zní zbytek písniček, si můžete poslechnout v ukázkách na Supraphonline.cz


Two Door Cinema Club - Gameshow (Warner Music)
web / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Two Door Cinema Club - Gameshow
Třetí studiovka irské indie rockové formace Two Door Cinema Club s titulem "Gameshow" vznikla za dohledu producenta Jacknifea Lee, který dal s irským triem dohromady celkem deset kousků. Za zmínku stojí zejména trojice skladeb "Are We Ready? (Wreck)", "Bad Decision" a "Gameshow", která posloužila jako úvodní singly. Pro fanoušky znamenají nové písně také velký comeback kapely na hudební scénu, jelikož se muzikanti před dvěma lety rozhodli dopřát si potřebnou pauzu. A jak to kapele šlape teď, můžete zhodnotit sami. Na YouTube.com najdete ke zhlédnutí záznam vystoupení kapely v pořadu Jimmy Kimmel Live.


Tyketto - Reach (Mystic Production)
web / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Tyketto - Reach
Po pěti letech neustálého koncertování si osazenstvo formace Tyketto našlo čas na skládání nových skladeb. Vznikla tak novinková deska "Reach". Nahrávání čerstvého materiálu probíhalo ve slavných studiích Rockfield Studios, kde natáčeli i Rush, Queen nebo Oasis. Přípravy šly tak dobře, že se muzikanti rozhodli nevynechat jedinou skladbu. "Původně jsme chtěli nahrát jen deset písní, ale nakonec jsme jich nahráli celkem dvanáct. A ty jsme na CD i nechali," prozradil zpěvák Danny Vaughn. K jedno z nich, k titulnímu songu "Reach", vznikl i videoklip, na který se můžete podívat na YouTube.com.


JoJo - Mad Love (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / hip hop

JoJo - Mad Love
Mohlo by se zdát, že se americká zpěvačka Joanna Noëlle Blagden Levesque, která se už osmnáct let pohybuje na hudební scéně pod jménem JoJo, odmlčela na dlouhých deset let. Přesně takovou dobu jí totiž trvalo, než přichystala následovníka své druhé desky "The High Road". Nebylo by to ale úplně pravda. V mezidobí totiž vydala dva mixtapy a v posledních dvou letech i tři EP. Nicméně nyní se vrací plnohodnotně a její comeback dostal název "Mad Love". Připravila pro něj celkem jedenáct písniček, které v deluxe edici rozšířila na patnáct. Spolupracovala na nich s lidmi jako Justin Tranter (Britney Spears, Gwen Stefani), Hayley Warner (Tina Arena), Rock Mafia, power popovými Artist vs. Poet, nebo Nikki Flores (Måns Zelmerlöw). Ve studiu jí pak navíc doplnili ještě Wiz Khalifa, Alessia Cara a Remy Ma. Výsledek si můžete poslechnout na YouTube.com profilu zpěvačky.


Oasis - Be Here Now (Remastered) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: brit pop

Oasis - Be Here Now (Remastered)
Britští Oasis se rozhodli letos pokračovat v kampani "Chasing The Sun", kterou začali v roce 2014 a v rámci níž se fanoušci dočkali reedic dvou prvních alb "Definitely Maybe" a nejslavnějšího "(What's The Story) Morning Glory?". Nyní se svého obrození dočká fanoušky velmi oblíbená třetí deska "Be Here Now". Nejrychleji prodávanému britskému albu všech dob se dostalo pečlivého remasteru, u nějž zvukoví inženýři vycházeli z původních pásek. Vedle standardní verze na CD a jako download, jej seženete také na vinylu a především v třídiskové deluxe edici, kde na dalších dvou CD najdete dosud nevydané skladby z nahrávání, dema a několik koncertních verzí vybraných skladeb. Vydáním tohoto titulu pochopitelně žijí oficiální stránky kapely.


Sabrina Carpenter - EVOLution (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: teen pop / dance pop

Sabrina Carpenter - EVOLution
Disney Channel má novou hvězdu. Je jí sedmnáctiletá Sabrina Carpenter, která se coby herečka uvedla nejprve v seriálu "The Goodwin Games" a aktuálně je hvězdou série "Girl Meets World". Loni vydala svůj debut "Eyes Wide Open", který nakouknul do první padesátky amerického Billboardu, a nyní na něj navazuje albem "EVOLution". Desítku skladeb s ní nachystali Steve Mac, Rob Parsaud, Jimmy Robbins, nebo Ryan Orgen, tedy pánové, kteří spolupracovali s Joshem Grobanem, Demi Lovato, The Vamps, nebo třeba Simple Plan. Seznámit se s touto zpěvačkou můžete prostřednictvím jejího VEVA.


André Rieu - Falling In Love In Maastricht (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

André Rieu - Falling In Love In Maastricht
Holandský houslista a kapelník André Rieu se i letos znovu vrátil se svým orchestrem do svého rodného Maastrichtu a i tentokrát u toho byly televizní kamery. V rámci koncertu zaznělo více jak třicet písniček o lásce z různých kousků světa. Nechybí mezi nimi například Elvisova "Can't Help Falling In Love", "Radeckého pochod", "Boléro", "Somewhere Over The Rainbow", "Lara Theme" z "Dr. Zhivago", "Salomé", ústřední téma muzikálu "My Fair Lady" a dokonce ani česká "Škoda lásky". Upoutávku na záznam tohoto koncertu, který seženete jak na CD, tak na DVD, sdílí Rieu na svém facebookovém profilu.


Phil Collins - The Singles (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / soul / jazz / soft rock

Phil Collins - The Singles
V květnu tomu bylo rok, co zpěvák a bubeník Phil Collins oznámil, že se vrací z důchodu zpět. Během více jak roku vydal reedice všech svých řadových alb, napsal biografii, která vyjde záhy, a ještě před vydáním nové desky se rozhodl zrekapitulovat svoji singlovou sbírku. Na kompilaci "The Singles" najdete dvě CD a na nich celkem třiatřicet největších Collinsových hitů v nové remasterované podobě, včetně písniček ze soundtracku k filmu "Brother Bear". K sehnání bude i verze na vinylu a také rozšířená edice se třemi disky a pětačtyřiceti singly. Kompletní seznam skladeb včetně ukázek nabízí německý Amazon.


Tim Kliphuis - Reflecting The Seasons (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba / jazz / folklór

Tim Kliphuis - Reflecting The Seasons
André Rieu nebude dnes v Nových Deskách jediný holandský houslista. Tím dalším je Tim Kliphuis, který se proslavil kombinováním cikánského jazzu s klasickou hudbou a folklórem. Tento rok podepsal kontrakt se Sony Classical a první jeho nahrávkou pro tento label je album "Reflecting The Seasons". Už název může trošku naznačit, že pro jeho náplň zvolil Vivaldiho "Čtvero roční období". Nahrál ji dohromady se svým triem a symfonickým orchestrem. Výsledek můžete okusit z ukázek na německém Amazonu.


Bryan Adams - Live At Wembley (DVD) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Bryan Adams - Live At Wembley
Je to teprve pár dní, co v pražské O2 areně koncertoval Bryan Adams. Ačkoli tentokrát vysočanskou halu nevyprodal, bývaly doby, kdy mu nestačily ani ty největší stadiony. Na jeden koncert z této doby vzpomene DVD "Live At Wembley". Konkrétně se jedná o koncert ze 27. července 1996, kdy se kanadský rocker zastavil v rámci "18 ‘Til I Die Tour" na londýnském stadionu ve Wembley, kam tehdy zavítalo přes sedmdesát tisíc lidí. Čtyřiadvacet písniček vychází v digitální podobě vůbec poprvé a vy můžete okusit atmosféru tohoto koncertu prostřednictvím čtyř videí na Adamsově VEVU.


Dále vychází:

Byron Janis - Byron Janis - The RCA Recordings 1950-1959 (Sony Music)
Camillo Michel/Tomatit - Spain Forever (Universal)
Esa-Pekka Salonen - Esa-Pekka Salonen Conducts Nielsen (Sony Music)
Hans Zimmer - Hans Zimmer - The Classics (Sony Music)
Hardline - Human Nature (Mystic Production)
Julian Bream - Julian Bream - Music Of Spain (Sony Music)
Leontyne Price - Leontyne Price - Prima Donna Assoluta - Her Ultimate Opera Recordings - Remastered (Sony Music)
Murray Perahia - Murray Perahia Plays Beethoven (Sony Music)
Norah Jones - Day Breaks/Deluxe (Universal)
Peter Gabriel - Growing Up Live (DVD) (Universal)
Peter Gabriel - Growing Up Live &../Cd (DVD) (Universal)
Peter Gabriel - Still Growing Up Live &... (BluRay) (Universal)
Různí - Písničky plné vzpomínek (Supraphon)
Secret Sphere - One Night In Tokyo (Mystic Production)
Sergei Leiferkus - Sergei Leiferkus Sings Modest Mussorgsky (Sony Music)
Seven Sisters - Seven Sisters (Mystic Production)
Sons Of Balaur - Tenebris Deos (Mystic Production)
Steven Isserlis - Steven Isserlis: The Complete RCA Recordings (Sony Music)
Tenth Avenue North - Followers (Sony Music)
The Black Moods - Medicine (Sony Music)
The Choir Of Trinity College, Cambridge - Early Choral Music At Trinity College, Cambridge (Sony Music)
Various - Eric Le Sage Plays Francis Poulenc (Sony Music)
Various - Vivarte Collection Vol. II (Sony Music)
Windsbacher Knabenchor - Weihnachtsoratorium (Ga) (Sony Music)
Yuri Temirkanov - Yuri Temirkanov Conducts Tchaikovsky (Sony Music)
Zubin Mehta - Zubin Mehta Conducts Richard Strauss (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Barbora Poláková - Barbora Poláková (Supraphon)
Beastie Boys - Licensed To Ill (Universal)
Billy Joel - Piano Man (Sony Music)
Blink 182 - Blink-182 (Universal)
Blink 182 - Dude Ranch (Universal)
Blink 182 - Enema Of The State (Universal)
Blink 182 - Cheshire Cat (Universal)
Blink 182 - Neighborhoods (Universal)
Blink 182 - Take Off Your Pants And... (Universal)
Blink 182 - The Mark, Tom, And Travis (Universal)
Dark Fortress - Eidolon (Sony Music)
Dark Fortress - Ylem (Sony Music)
David Bowie - A Reality Tour (Sony Music)
Depeche Mode - 101 - Live (Sony Music)
Depeche Mode - Black Celebration (Sony Music)
Depeche Mode - Music For The Masses (Sony Music)
Depeche Mode - Songs Of Faith And Devotion (Sony Music)
Depeche Mode - Violator (Sony Music)
Dr. John Cooper Clarke And Hugh Cornwell - This Time It'S Personal (Sony Music)
Hans Zimmer - Hans Zimmer - The Classics (Sony Music)
Kings Of Leon - Walls (Sony Music)
Kings Of Leon - Youth And Young Manhood (Sony Music)
New Broadway Cast Of Chicago The Musical (1997) - Chicago The Musical (Sony Music)
Original Broadway Cast Of Hairspray - Hairspray (Sony Music)
Original Broadway Cast Of Once: A New Musical - Once: A New Musical (Sony Music)
Seven Sisters - Seven Sisters (Mystic Production)
Sonic Youth - A Thousand Leaves (Universal)
Sonic Youth - Experimental Jet Set... (Universal)
Sonic Youth - NYC Ghosts & Flowers (Universal)
Sons Of Balaur - Tenebris Deos (Mystic Production)
Suzanne Vega - Lover, Beloved - Songs From An Evening With Carson Mccullers (Mystic Production)
Tenth Avenue North - Followers (Sony Music)
The Clash - The Clash (Sony Music)
Tom Chaplin - The Wave (Universal)

Reedice:
Roy Orbison - The Ultimate Collection (Sony Music)

NÁZORY
  • 23.10.2016 (Mara, 17.10.2016 13:55) Reagovat

    Vychází nové album skupiny Bon Jovi "This House Is Not For Sale"

    • Re: 23.10.2016 (Tomáš Parkan - autor, 17.10.2016 19:39) Reagovat

      Obávám se, že se mýlíte. Noví Bon Jovi vyjdou podle dostupných informací až 4. listopadu.

      • Re: 23.10.2016 (Mara, 18.10.2016 10:29) Reagovat

        To se zase přesunulo? Booklet už jsem viděl, i texty písni. Takže se omlouvám, a nezbývá nic jiného než čekat..

  • Kings Of Leon..... (Pavel, 17.10.2016 18:21) Reagovat

    .....nejsou BRITOVÉÉÉÉÉ!!!!!

  • Carson McCullers je spisovatelka... (Anonym, 18.10.2016 08:43) Reagovat

    Carson McCullers je spisovatelka

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Two Door Cinema Club v "Happy Customer" svou radost rozhodně neskrývají (14.03.2024 16:46)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Video: Kings Of Leon ohlašují novou řadovku klipem k singlu "Mustang". Koukají v něm ze střechy (27.02.2024 08:08)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Bryan Adams zahraje na podzim v Brně (20.02.2024 10:14)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott AC/DC Queen Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Mirai Rush Billie Eilish Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu