Limitovaná série vstupenek 1+1 na Sázavafest je v prodeji už jen pár dní

18.07.2012 12:10 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sázavafest warm-up flyer
© facebook interpreta
Sázavafest nabízí svým fanouškům poslední možnost jak ušetřit na festivalových vstupenkách. Už jen pá dní bude platit jedinečná příležitost koupit si vstupenku na Sázavafest a druhou dostat úplně zadarmo! Limitovaná série je již pomalu u konce a po její skončení budou opět k dispozici třídenní vstupenky za plnohodnotných 1.290 Kč (+ poplatky), na místě pak budou k mání za 1.600 Kč. Takže pokud jste koupi vstupenek nechávali na poslední chvíli, tak teď neváhejte a pořiďte si vstupenky v síti Ticketportal tak rychle, jak jen to bude možné!

Všem festivalovým nedočkavcům (a zejména milovníkům taneční hudby) jsme připravili poslední ochutnávku před zahájením samotného Sázavafestu, "warm-up" na parníku. Všichni milovníci taneční hudby těšte se! Chystá se totiž třetí a poslední zahřívací Dance Hall Warm Up party s pravou festivalovou atmosférou a halovou taneční hudbou. Sázavafest vám přiváží taneční scénu velmi tématicky až na hladinu řeky. Organizátoři vybrali tradiční parník Visla, který brázdí Vltavu v naší metropoli. V sobotu 21. července tak Visla vyrazí od Palackého mostu do víru noční Prahy po řece Vltavě. Za mixážním pultem se představí zkušenostmi ostřílený ATHRO a dále nově ve dvojici DJs projektu "Dance Mania - Jerry Deejay a Mikael Van Dikeen a v neposlední řadě producent Époque Noir alias Vojta Efler z ranní show pražského radia City. Vzhledem k tomu, že parník připlouvá a zakotví ještě před půlnocí k náplavce, připravili pro vás organizátoři samozřejmě i after party, která se odehraje v pražském P. M. Clubu, vzdáleném pouhé 3 minuty chůze od nábřeží, kde se chystá program až do ranních hodin.

Na Sázavafest se již pomalu řítí i hudební lokomotiva se strojvůdcem DJ Petrikem a jeho kolegou DJ Mahallem, kteří přivezou českému publiku to nejlepší a nejžhavější z východoevropské elektronické hudby v podání Baikaltrain - Disco. Mahall s Petrikem hrají divoké styly Bucovina reggae, ostrý Balkan Beat, míchaný se současnou elektronicko-hudební scénou a pravý karpatský a kozácký punk. Oba DJové tak zavedou své publikum se svými improvizovanými tóny pod ostré slunce Srbska nebo do divočiny Sibiře. Tihle kluci garantují, že svoji netradiční hudbou nenechají nikoho jen tak postávat v koutě.

Připomínáme, že letní dvanáctý ročník Sázavafestu je v duchu jubileí. Slavit bude kapela Mňága a Žďorp, která oslaví pětadvacáté výročí a také spisovatel Michal Viewegh, který společně s návštěvníky oslaví své padesáté narozeniny na velkolepé show. Zahrát z českých luhů a hájů dále přijede Tomáš Klus, Mandrage, Nightwork, Monkey Business, Aneta Langerová, Wohnout, Mig 21 a další. Ze zahraničí pak zahrají takové hvězdy jako Kaiser Chiefs, Fun Lovin' Criminals, Lyre Le Temps, Molotov či Katarína Knechtová. Návštěvníci se také mohou těšit na taneční hudbu v podání Mikea Candyse, Saka Noela, Dennise Sheperda a Paula Oakenfolda či na reggae a ska rytmy v podání Michala Šepse, Mr. Cocomana, Yellow Umbrella, Chancers či The Spankers.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY