Jennifer Lopez prozradila detaily ke sbírce největších hitů

27.06.2012 11:35 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Jennifer Lopez - Dance Again…The Hits
© facebook interpreta
Jennifer Lopez nás před pár týdny obdařila novým singlem "Dance Again", v němž si svých pár slov střihl opět i rapper Pitbull. V době vydání ještě nebylo zcela jasné, zda se jedná o skladbu z připravované desky, nebo výběru největších hitů. Nyní už je vše oficiální, b je správně. Výběrovka ponese titul "Dance Again…The Hits" a v obchodech ji pořídíme od 23. července.

Na kompilaci hitů najdete v základní edici třináct skladeb, z nichž ve většině hostují rappeři (buď už přímo v originálních verzích, nebo remixech pro americká r'n'b rádia). Deluxe verze pak přinese další tři tracky a bonusové DVD s jedenácti videoklipy.

Dosud neoficiální zprávy hovoří také o tom, že už na podzim bychom se měli dočkat i další řadové desky. Jisté ovšem je, že si na pořádnou porci Jennifer Lopez přijdou čeští fanoušci - zpěvačka se totiž v pátek 26. října živě představí v pražské O2 areně.

Výběr hitů Jennifer Lopez bude obsahovat tyto skladby: Dance Again (featuring Pitbull), Goin’ In (featuring Flo Rida), I’m Into You (featuring Lil Wayne), On The Floor (featuring Pitbull), Love Don’t Cost A Thing, If You Had My Love, Waiting For Tonight, Get Right (featuring Fabolous), Jenny From The Block (Track Masters Remix featuring Styles P. & Jadakiss), I’m Real (Remix featuring Ja Rule), Do It Well, Ain’t It Funny (Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah), Feelin’ So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe). Deluxe verze bude navíc kromě klipového DVD obsahovat na CD navíc tyto tři tracky: All I Have (featuring LL Cool J), Que Hiciste, Let’s Get Loud.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY