Lily Allen je zpátky ve studiu, točí nové album

22.06.2012 10:46 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lily Allen
© last.fm
Lily Allen je zpět. Tuto informaci jsme vám přinesli již v dubnu, nyní však zpěvačka přešla od slov k činům. Na Twitteru se totiž pochlubila, že se momentálně nachází ve studiu.

K nečekanému oznámení však došlo zcela neplánovaně. Zpěvačka se totiž na mikroblogingové sociální síti rozhodla zastat své kolegyně Kate Nash, která se po odmlce vrátila s ne příliš povedenou písničkou "Under-Estimate The Girl". Tu nazvala docela cool, načež se ozval redaktor webu Popjustice, který jí odpověděl: "Tahle muzika je lepší než žádná muzika, že? Že, Lily?"

To Lily nevydržela a klávesnici ohla pod palbou peprných slov určených pro zmiňovaného redaktora: "Možná tě potěší, že jsem zrovna v zasr***m studiu s Gregem Kurstinem, takže zmlkni!" Dále k nahrávání dodala: "Nejde ale o nic převratného, jen odděluju zrno o plev, uvidíme, zda z toho něco bude." Chvíli poté už tento tweet obletěl všechna ostrovní média.

Jen pro připomenutí, Greg Kurstin je producent, který stojí za dvěma úspěšnými deskami "Alright, Still" a "It's Not Me, It's You" této britské interpretky. Lily původně prohlašovala, že už žádné album nikdy nenatočí, svůj výrok však o mnoho měsíců později změnila ve smyslu, že se necítí připravená na další skládání hudby a cestování spojené s turné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY