Tuzemská koncertní zastávka Ugly Kid Joe se blíží

12.06.2012 12:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ugly Kid Joe
© facebook interpreta
Rockoví Ugly Kid Joe se po patnácti letech přihlásili o slovo s novým studiovým materiálem. Nahrávka nese název "Starway To Hell" a na pultech obchodů se objevila teprve před pár dny. Kapela se také vydává na evropské turné, se kterým zavítá i do Prahy. Těšit se na ně můžete 26. června od 20:00 v pražském Lucerna Music Baru.

Ugly Kid Joe je rocková parta, která vznikla v Isla Vista v Kalifornii v roce 1990. Název skupiny je vtípkem na glamrockovou vlasatou partu Pretty Boy Floyd. Na rozdíl od jiných garážových kapel je zvuk UKJ směsí různých stylů, jako je hard rock, southern, funk, rap a thrash. Členové kapely podle vlastních slov představují různorodost prostředí a životního stylu Jižní Kalifornie. Po velkém úspěchu se však muzikanti na celých patnáct let odmlčeli a teprve loni se znovu sešli a nahráli šestipísňové EP. Také vypustili do světa nové video k písni "Devil's Paradise", na kterém je vidět, že jim to výborně hraje i po patnáctileté pauze.

Vstupenky za 450 Kč (+ poplatky) jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY