Red Bull Tourbus doveze na festivaly desítky kapel

01.06.2012 13:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Red Bull Tourbus
© facebook interpreta
Projel Spojené státy, Mexiko, Španělsko, Německo, Polsko, teď se chystá křižovat české a slovenské silnice. Stříbrný retroautobus ve službách rudého býka je zhmotněný sen každé kapely. Věrný služebník, který muzikanty doveze kamkoliv a z jehož střechy hned po zastavení můžou odehrát koncert. Red Bull Tourbus se po roce vrací do Česko-Slovenska na čtyři skvělé festivaly, aby tam dovezl desítky výborných kapel.

První zastávku absolvoval už začátkem května na pražském Majálesu, kde z jeho střechy zahráli tisícihlavému roztančenému davu Prago Union, PSH, Čokovoko, Skyline, MIDI LIDI a Hiffi & Jacob.

Další zastávkou Red Bull Tourbusu bude největší český hudební festival Rock For People v Hradci Králové. V jeho areálu bude stát po celou dobu konání, dokonce tam bude už před oficiálním začátkem, aby ve spolupráci s Bandzone.cz uspokojil nedočkavé, nažhavené hudební fanoušky z celé země. Právě před Red Bull Tourbusem se uskuteční populární večírek pro nedočkavé.

Otevřené mistrovství republiky ve skocích do vody ve středočeských Hřímeždicích a Red Bull k sobě patří jako modrá s rudou a stříbrnou. Ani letos tomu nebude jinak, na High Jump ale navíc dorazí i hudební koráb na kolech a první srpnový víkend s sebou přiveze našláplé kapely, které budou bavit fanoušky adrenalinové zábavy a odvážné skokany až do rána.

Poslední zastávka unikátního pojízdného pódia v Česku se uskuteční od 9. do 11. srpna na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Na jeho střeše vystoupí Prago Union, Charlie Straight, Beatburger Band, Notes From Prague, Tofu Fighters and Soya Bitches, Kyanid a další kapely, jejichž jména odtajníme za pár dní. Z toho je snad nad slunce jasné, že Fatboy Slim, Amy MacDonald nebo Gorillaz Soundsystem, headlineři Open Air Festivalu, se právem budou bát o návštěvnost koncertů.

Bezprostředně z Panenského Týnce se Red Bull Tourbus přesune na Slovensko na jednu nezajímavějších akcí našich bývalých federálních bratrů. Na festival Grape v Piešťanech, kde bude hlavní hvězdou britská kapela Morcheeba, doveze mimo jiné hiphoppery Notes From Prague, rockery Charlie Straight a indierockové hvězdy z Bratislavy The Uniques.

Red Bull Tourbus je špičkově vybavený autobus, který poskytuje plnohodnotné zázemí jak kapelám, tak naprostý servis i hudebním fanouškům. Pódium má přímo na střeše, nejbližší bary pro doplnění energie a osvěžení stojí jen pár kroků od stříbrného retrostroje.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY