Pán basu Gtronic otřese klubem Chapeau Rouge

24.05.2012 20:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Gtronic flyer
© facebook interpreta
Na další vydání electro-dubstepové noci Clash! v pražském klubu Chapeau Rouge přijede výjimečný heavy bass trash producent Gtronic. Jeho pulzní basové linky rozechvějí všechny zdi klubu a dílo dokoná skvadra domácích DJs Tron, Tenten, The Fakes a Killout. Ti všichni vystoupí v pražském klubu Chapeau Rouge 25. května.

Gtronic začal před pěti lety v Antverpách. Od začátku ho bavilo electro, hlavně ve své drsnější podobě. Postupně se specializoval na ovládnutí basových linek, které vás donutí tancovat až do rána. Gtronic má za sebou několik vydařených pecek jako "Iron Man" nebo "Sucker Punch". Momentálně cestuje po světě s EP "Sergeant Bass". Vydával u labelů jako TuffEmUP nebo Lektroluv, momentálně zakotvil ve stáji Dim Mak Records, kterou založil neúnavný americký propagátor electra Steve Aoki.

Poprvé na Clash! přijede Tron z partičky Toyz. Underground v Chapeau Rouge rozpumpuje také dubstepová úderka borců z Dubsteblogu Killout a nebude chybět ani talentované duo z Prahy Tenten. Celý večer žánrově zpestří The Fakes.

Limitované vstupenky v předprodeji jsou k dostání v klubu za 120 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY