Podívejte se na akustickou "Vzpomínku" Anety Langerové

23.05.2012 16:43 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Aneta Langerová - Pár míst
© facebook interpreta
Aneta Langerová v posledních měsících obráží česká města s akustickým turné nazvaným "Pár míst..." a pro všechny ty, kterým se odpojené aranže jejích písniček líbí, připravila na pátek 22. května živé CD a DVD se stejným názvem. Než si nosič budete moci koupit, můžete ochutnat alespoň živý záznam písničky "Vzpomínka".

Co o vydání nového živáku říká sama Aneta? "Od roku 2004, kdy jsem začínala, uběhlo již osm let. 'Pár míst' je pro mě takovou vzpomínkou, ohlédnutím za vším, co jsem v poměrně krátké době zažila. Výběr mých oblíbených písní ze všech tří desek v nové akustické úpravě se smyčcovým triem je pro mě shrnutím tohoto období. 'Pár míst' je můj vysněný projekt, na pódiu jsem se během koncertů ještě nikdy necítila tak svobodně jako teď. Stále se poznávám a hledám a dá se říct, že tady jsem se zatím našla asi nejvíc."

DVD obsahuje celkem sedmnáct skladeb, cédéčko pak o tři méně. Pokud si ovšem pořídíte digitální verzi na Supraphonline.cz, stáhnete si onu trojici na CD chybějících audioverzí také. Turné "Pár míst" stále ještě pokračuje, v blízké době si akustickou Anetu budete moci užít na těchto pár místech:

19.6. Kunětická hora, Letní scéna VČD na vyhlídce hradu
10.8. Praha, Letní scéna Vyšehrad
11.8. Popovice u Uherského Hradiště, Amfík Bukovina
12.8. Zámek Valtice
18.8. Královské Poříčí, Statek Bernard
21.9. Jablonné v Podještědí, zámek Lemberk
26.9. Tábor, Divadlo Oskara Nedbala



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY