Mňága a Žďorp vydává best of 'Jen pro vlastní potřebu!'

24.10.2001 15:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mňága a Žďorp - Jen pro vlastní potřebu!
© facebook interpreta
Zatímco některé kapely vydají výběr svých hitů už po třech albech, Mňága a Žďorp počkala, až jich na svém kontě bude mít devět, protože "každá desátá deska bude výběr".

Jejich best of nese název "Jen pro vlastní potřebu!", vyjde v pondělí 29. října a skládá se ze dvou cédéček. Kromě hitů, kterých má kapela za dobu svého trvání samozřejmě spoustu, se na druhém disku nachází i sekce s titulem "Folk Is Not Dead", která obsahuje několik známých i nových předělávek folkových skladeb. Perličkou je i skutečnost, že turné Mňágy má za sponzora Kofolu, takže obal alba bude vyobrazen na přibližně třech milionech lahví tohoto nápoje. Singlem bude skladba "Před sto lety", na kterou se právě natáčí videoklip.

Tracklist výběru "Jen pro vlastní potřebu!" je následující: CD1 - Hodinový hotel, Něgdy, Goin' Blind, Nevzpomínám, Optimista, Psi pana Pavlova, Nech mě spát, Myslel jsem si že je to láska, Výhledově, 17B, Písnička pro tebe, Ne teď ne, Bylo 10 bude 11, Vím kam mám jít, Nejlíp jim bylo, Spaste svoje duše, CD2 - Ve 4 ráno, Berousek, Klec v kleci, Dveře do pokoje, Made In Valmez / Folk Is Not Dead - Speedy Gonzales, Nagasaki Hirošima, Měsíc, Chtít chytit vítr, Splynul, Před sto lety, Pod mrazivým nebem, V přízemí na zemi, Tak málo mám krve, I cesta může být cíl, Tam u zdi hřbitova (demo).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY