Kryštof pilně nahrávají, produkci jim posvětí držitel Grammy

11.05.2012 16:49 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kryštof
© facebook interpreta
Že nám Kryštof už dlouho nic nového nepředvedli? Můžete si být jisti, že to muzikanti brzy napraví. Právě v těchto dnech totiž vzniká ve studiích Sono v Nouzově novinková deska, kterou neprodukuje nikdo jiný než držitel ocenění Grammy Yaron Fuchs a jeho asistent Ido Zmishlany.

"Celý příběh je jako pohádka," komentuje spolupráci Richard Krajčo. "Yaron a Ido zareagovali na náš inzerát, jehož prostřednictvím jsme hledali producenta nové desky. Ozvalo se osmnáct zájemců z celého světa, každého jsme na zkoušku nechali upravit demosnímek písně 'Parapet'. A Yaron s Idem trefili přesně to, po čem jsme toužili. Půl roku jsme pak pilovali dema ze zkušebny, přeposílali si připomínky, pracovali na strukturách a aranžích, dokud jsme si všichni neřekli, že je to perfektní."

Yaron Fuchs společně se svým pomocníkem přiletěli do Čech začátkem května a hned se pustili do práce. "Moc jsme se do Prahy těšili. Kryštof nás zaujal svou melodikou, a i když nerozumíme textům, hudba má světové ambice." Kryštof vybírají z dvaceti písní, na album se jich dostane nejspíš deset. Pozvání rovněž přijali dva zajímaví hosté z Čech, o další posile ze zahraničí se ještě jedná.

Kapela celý proces nahrávání dokumentuje na svém profilu na Facebooku, kde zveřejňuje videa a další zajímavé informace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY