- musicserver.cz">

Biffy Clyro: "S novou deskou získáme zpět ztracené fanoušky!"

10.05.2012 10:19 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Biffy Clyro
© facebook interpreta
Skotští Biffy Clyro chystají pro své fanoušky skutečně pořádnou hudební nálož. Trio mělo totiž už koncem roku dvacítku nových skladeb, a proto není divu, že letos má v plánu vydat hned dvě studiovky. Těšit se tak můžete na "The Land At The End Of Our Toes" a "The Sand At The Core Of Our Bones".

Muzikanti si od nástupce "Only Revolutions" slibují hodně. Vědí, že jejich poslední deska jim sice přinesla spoustu nových fanoušků, docela dost těch skalních ovšem ztratili. Získat zpátky je mají právě díky chystaným nahrávkám. "Nikdy jsme se nijak nezaobírali tím, pro koho je naše hudba určená. Chtěli jsme být nejprve spokojení sami se sebou a pak jsme doufali, že stejně potěšíme i ostatní. Když máte mladé publikum, chce vás mít jen pro sebe. Když se ale 'jejich kapela' stane známou a populární, docela často tyto fanoušky ztratí. A tomu my chceme zabránit. Chtěli bychom, aby se k nám tito fanoušci s novými nahrávkami vrátili," prozradil bubeník Biffy Clyro Ben Johnston.

Není divu, že mají velká očekávání. Prací na nových skladbách strávili totiž všichni více než rok. Nahrávání obou děl probíhalo v Los Angeles a fanoušci budou moct nové písně otestovat během nadcházejících letních měsíců nejen na CD nosičích, ale také naživo na festivalech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY